Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 5 vienetai | vėžiai |
| 3 vienetai | gvazdikėliai |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
| šiek tiek | petražolės |
| 0.5 litro | vanduo |
| 0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Vėrinukai su lašiša
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Silkių vyniotiniai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Švelnūs suktinukai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Naminė pica su faršu
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
