Lenkiškai virti vėžiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
5 vienetai vėžiai
3 vienetai gvazdikėliai
3 arbatiniai šaukšteliai aliejaus
šiek tiek petražolės
0.5 litro vanduo
0.5 litro alaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lenkiškai virti vėžiai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų