Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 vienetai | vėžiai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
0.5 litro | vanduo |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašišos bokšteliai
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Keptos bulvės
- Greitai įdaryti kiaušiniai
- Vaisių užkandėlė "Havajai"
- Valentino sumuštinukai
- Krevetės
- Skanieji įdaryti kiaušiniai
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Lašišos vėrinukai
- Įdaryta paprika
- Silkė su burokėliais
- Maltinukai drebučiuose
- Cukinijos lazdeles
- Paprikų valtelės
- Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Cukinija su feta sūriu
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...