
Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 vienetai | vėžiai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
0.5 litro | vanduo |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Pusryčių užkandėlė
-
Piršteliai su aguonomis
-
Sulekta Speltos pica
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Kepta duona su padažu
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Bulvės daniškai
-
Omletas mažiesiems
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Kiaušinienė su batonu
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Kepta duona
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Aluje virti vėžiai
-
Kiaušinienė
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Užtepėlė su tunu
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...