
Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 vienetai | vėžiai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
0.5 litro | vanduo |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omleto keksiukai
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Švediški vėžiai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Karaimų kibinai
-
Bulvių pyragėliai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Burgundiškos pupelės
-
Keptų paprikų užkandis
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Galva
-
Užkanda "Braškės"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Šaltiena
-
Traškios vištienos juostelės
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...