
Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 vienetai | vėžiai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
0.5 litro | vanduo |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Kiaušinis avokade
-
Silkutė su cinamonu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Keptų paprikų užkandis
-
Kepenelių vyniotinis
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Meilės pica su Spelta
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Silkė su plakta grietine
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Skanūs vafliai su įdaru
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...