Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Keptos gelteklės tešloje
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | gelteklės |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Krevetės su pomidorais
-
Grilintas camembertas
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Paprastas burgeris
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Sūrio kroketai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Įdaryti krepšeliai
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Liežuvio užkandėlė
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Omletas
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Suktukai su varške
Keptos gelteklės tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
-
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
