Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.

Keptos gelteklės tešloje
INGREDIENTAI:
500 gramų | gelteklės |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepti kukurūzai
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Skanios "Bačkutės"
-
Kūčiukai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Varškės sūris su kmynais
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Įdarytos bandelės
-
Keptos krevetės
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Sojos faršas su makaronais
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Sultingas Kebabas
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Sūrio lazdelės
Keptos gelteklės tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
-
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...