Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.

Keptos gelteklės tešloje
INGREDIENTAI:
500 gramų | gelteklės |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Įdarytos dešrelės
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Cukinijų gardėsis
-
Naminiai traskuciai
-
Kalmaras vyno padaže
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Silkė su daržovėmis
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Omletas su kumpiu
-
Silkių bokšteliai
-
Kepta duona
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Salotos „Antikvaras“
-
Maki suši
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Krevetės su pomidorais
Keptos gelteklės tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
-
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...