Keptos gelteklės tešloje
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų gelteklės
2 vienetai kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas grietinė
3 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
0.5 arbatinio šaukštelio kmynai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.

Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.

Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos gelteklės tešloje

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.

Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.

Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų