Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.

Keptos gelteklės tešloje
INGREDIENTAI:
500 gramų | gelteklės |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio suktinukai
-
Sultingas Kebabas
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Pyragėliai su kmynais
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Roksės užkandėlė
-
Grybų užtepelė
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Uždara pica
-
Kalmaras vyno padaže
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Svogūnai prie alaus
-
Sūrio rutuliukai
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
Keptos gelteklės tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
-
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...