Silkes supjaustykite gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į aliejų įspauskite iš pusės citrinos sultis, įmaišykite pipirus, muskatą, cukrų, kalendrą ir kitus prieskonius (jei norisi) pagal skonį.
Šį marinatą užpilkite ant silkės.
Sudėkite svogūnus ir išmaišykite.
Palikite šaldytuve 12 valandų, kad tikrai gerai išsimarinuotų.
Skanaus :))
Marinuota silkės filė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
2 vienetai | silkė (sūdyta) |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminis varškės sūris
- Pyragėliai su žuvimi
- Omletas mažiesiems
- Keptos krevetės
- Tortilijų suktinukai
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Lietuviški "sushiai"
- Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
- Ant žarijų keptos vištų širdelės
- Boružėlės
- Vėrinukai
- Pikantiškos sraigės
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Kepta duona su padažu
- Sultingas Kebabas
- Šokoladinės braškės
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Kiaušinių krepšeliai
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Keptas sūris
Marinuota silkės filė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Muskatas
- Kalendra
- Kvapieji pipirai
-
Silkė, sūdyta,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes supjaustykite gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į aliejų įspauskite iš pusės citrinos sultis, įmaišykite pipirus, muskatą, cukrų, kalendrą ir kitus prieskonius (jei norisi) pagal skonį.
Šį marinatą užpilkite ant silkės.
Sudėkite svogūnus ir išmaišykite.
Palikite šaldytuve 12 valandų, kad tikrai gerai išsimarinuotų.
Skanaus :))
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...