Silkes supjaustykite gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į aliejų įspauskite iš pusės citrinos sultis, įmaišykite pipirus, muskatą, cukrų, kalendrą ir kitus prieskonius (jei norisi) pagal skonį.
Šį marinatą užpilkite ant silkės.
Sudėkite svogūnus ir išmaišykite.
Palikite šaldytuve 12 valandų, kad tikrai gerai išsimarinuotų.
Skanaus :))

Marinuota silkės filė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
2 vienetai | silkė (sūdyta) |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Sūrios lazdelės
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Velykinės morkytės
-
Kibinai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Kalmaras vyno padaže
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Įdarytos dešrelės
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Alinos čeburekai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Šokoladinės braškės
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
Marinuota silkės filė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Muskatas
- Kalendra
- Kvapieji pipirai
-
Silkė, sūdyta,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes supjaustykite gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į aliejų įspauskite iš pusės citrinos sultis, įmaišykite pipirus, muskatą, cukrų, kalendrą ir kitus prieskonius (jei norisi) pagal skonį.
Šį marinatą užpilkite ant silkės.
Sudėkite svogūnus ir išmaišykite.
Palikite šaldytuve 12 valandų, kad tikrai gerai išsimarinuotų.
Skanaus :))
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...