6 vienetai | pomidorai |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | pienas |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
Kieti pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu ir nulupami. Perpjauti skersai pusiau jie pabarstomi druska, pipirais ir apkepinami svieste. Atskirai iškepami išplakti su pienu kiaušiniai, kiaušinienė supjaustoma pailgais gabalais, ant kiekvieno dedama įdaro ir kraštai užlenkiami.
Įdarui svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, pridedama grybų, grietinės, įberiama druskos ir viskas išmaišoma.
Įdaryti kiaušinienės gabalai tiekiami pašildytame pusdubenyje — ant kiekvieno uždedama po pomidoro puselę, užbarstoma susmulkintų petražolių lapelių, tarkuoto sūrio, pašlakstoma tirpintu
sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greitas užkandis
- Užtepėlė su tunu
- Dideli Guliverio pirštai
- Nesaldūs keksiukai
- Vištienos tortas
- Cukinijų užkanda
- Silkės užtepėlė
- Keptos duonos užkandis prie alaus
- Užkanda "Lelijos"
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Kalmarų žiedai tešloje
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Pyragėliai su kmynais
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Traškus migdolų užkandis
- Marinuota skumbrė
- Olandiška silkė
- Bulviniai pyragėliai
- Plikyti pyragaičiai su lašiša
- Olivijos omletas
Kepti pomidorai su kiaušiniene
-
Pomidorai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: pusė stiklinės šviežių virtų grybų, svogūnas, truputį grietinės, druskos, sviesto.
Kieti pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu ir nulupami. Perpjauti skersai pusiau jie pabarstomi druska, pipirais ir apkepinami svieste. Atskirai iškepami išplakti su pienu kiaušiniai, kiaušinienė supjaustoma pailgais gabalais, ant kiekvieno dedama įdaro ir kraštai užlenkiami.
Įdarui svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, pridedama grybų, grietinės, įberiama druskos ir viskas išmaišoma.
Įdaryti kiaušinienės gabalai tiekiami pašildytame pusdubenyje — ant kiekvieno uždedama po pomidoro puselę, užbarstoma susmulkintų petražolių lapelių, tarkuoto sūrio, pašlakstoma tirpintu
sviestu.