Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.

Kepti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 stiklinės | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių pudingas
-
Įdarytos kaliaropės
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Bulvių apkepas
-
Kukurūzų apkepas
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Keptos paprikos
-
Šparagai ant griliaus
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Bulvių kotletai su porais
-
Kepti salierai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Vegetariški balandėliai
-
Žuvies ir daržovių apkepas
Kepti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Petražolės
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...