Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.

Kepti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 stiklinės | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Mėsos apkepas
-
Lietuviški čenakai
-
Midijos su špinatais
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Bulvių kotletai su porais
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Įdaryti porai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Brokolių blyneliai
-
Įdaryti griežčiai
-
Daržovių kugelis
-
Kopūstienė su grybais
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
Kepti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Petražolės
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...