Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Kepti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | burokėliai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.3 stiklinės | aliejaus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Morkų sklindžiai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Cukinijų žiedeliai
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Kepti agurkai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Kvietinių miltų blynai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Įdarytos cukinijos
-
Griežčių apkepas su mėsa
Kepti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Petražolės
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
