Kepta duona su įmantriu padažu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek duona (balta)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek druska
1 valgomasis šaukštas krienai (naudojamas padažui)
2 valgomieji šaukštai majonezas (naudojamas padažui)
3 skiltelės česnakas (smulkiai kapotas, naudojamas padažui)
Padažui:
50 gramų sūris (smulkiai tarkuotas, fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Duonos riekeles susipjaustome norimo dydžio gabaliukais ir apkepame įkaitintame aliejuje. Iškeptus duonos gabaliukus pagardiname druska. Padažui skirtus produktus sumaišome.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta duona su įmantriu padažu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai: Padažui:
  • Sūris, smulkiai tarkuotas, fermentinis, 50 gramų
Gaminimo eiga:

Duonos riekeles susipjaustome norimo dydžio gabaliukais ir apkepame įkaitintame aliejuje. Iškeptus duonos gabaliukus pagardiname druska. Padažui skirtus produktus sumaišome.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų