Kepta duona su įmantriu padažu
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | duona (balta) | |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) | |
| šiek tiek | druska | |
| 1 valgomasis šaukštas | krienai (naudojamas padažui) | |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas (naudojamas padažui) | |
| 3 skiltelės | česnakas (smulkiai kapotas, naudojamas padažui) | |
| Padažui: | ||
| 50 gramų | sūris (smulkiai tarkuotas, fermentinis) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Duonos riekeles susipjaustome norimo dydžio gabaliukais ir apkepame įkaitintame aliejuje. Iškeptus duonos gabaliukus pagardiname druska. Padažui skirtus produktus sumaišome.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Silkės užkandelė
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Suši su lašiša
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Omletas mažiesiems
-
Tuno pica
-
Mocarelos užkandis
-
Švilpikai
-
Traškios vištienos juostelės
-
Varškės ir duonos blynai
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Greiti vištienos kąsneliai
Kepta duona su įmantriu padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Duona, balta
- Aliejus, kepimui
- Druska
-
Krienai, naudojamas padažui,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas, naudojamas padažui,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, smulkiai kapotas, naudojamas padažui,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sūris, smulkiai tarkuotas, fermentinis,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duonos riekeles susipjaustome norimo dydžio gabaliukais ir apkepame įkaitintame aliejuje. Iškeptus duonos gabaliukus pagardiname druska. Padažui skirtus produktus sumaišome.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
