Keksas
INGREDIENTAI:
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 60 mililitrų | pienas |
| 200 gramų | juodojo šokolado |
| 110 gramų | sviestas |
| 220 gramų | cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilė |
| 250 gramų | kvietiniai miltai |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti minkštą sviestą, cukrų ir kiaušinius iki vientisos kreminės masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir dėti į kiaušinių masę. Pilti vanilę ir viską gerai išmaišyti. Supilti pieną ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Dėti masę į riebalais pateptą skardą. Kepti 180° C laipsnių temperatūroje apie valandą, kol įbedus ir ištraukus pagaliuką jis bus beveik visiškai švarus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausias pasaulyje obuolių pyragas
-
Kalėdiniai grybukai
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Torteliai su uogomis
-
Šokoladinis pyragėlis
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Sezamo gardumynas
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Karštos bandelės
-
Biskočiai
-
Varškės spurgos
-
Naminė duona
-
Švelnus pyragas
-
Šimtalapis su razinomis
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Trapieji spelta sausainiukai
-
Naminė bulka su sezamais
-
Šventinis skruzdėlynas su "DanSukker" cukraus milteliais
-
Cinamoninės sraigutės
-
Šokoladiniai sausainiai su kokosu
Keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
60 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
200 gramų -
Sviestas,
110 gramų -
Cukrus,
220 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilė,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti minkštą sviestą, cukrų ir kiaušinius iki vientisos kreminės masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir dėti į kiaušinių masę. Pilti vanilę ir viską gerai išmaišyti. Supilti pieną ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Dėti masę į riebalais pateptą skardą. Kepti 180° C laipsnių temperatūroje apie valandą, kol įbedus ir ištraukus pagaliuką jis bus beveik visiškai švarus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
