Kiekis priklauso nuo to, kokio dydžio darysite. Aš negaliu atsispirti mažučiams, vieno kąsnio triufeliukams. Taigi man jų gavosi 17 vienetų!
Į karščiui atsparų indą supilame grietinėlę ir alų. Kaitiname kol užvirs. Sudedame gabalėliais laužytą šokoladą, maltą cinamoną ir jūros druską. Maišome tol, kol visiškai ištirps. Suberiame smulkintus riešutus. Gautą masę paliekame sutvirtėti. Geriausiai tam tinka šaldytuvas, prireiks 2-3 valandų.

Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
Porcijų skaičius:
17
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 17
200 gramų | šokoladas (75%) |
80 mililitrų | grietinėlės, 35% (38% riebumo) |
20 mililitrų | alaus (Guinness ) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas (maltas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska (jūros ) |
30 gramų | graikiniai riešutai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Arbatiniu šaukšteliu kabiname šokolado masę ir formuojame norimo dydžio kamuoliukus. Man labiausiai patinka tokie mažučiai, vieno kąsnio.
3.
Rutuliukus apvoliojame kakavos milteliuose ir siunčiame atgal į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Morengai
-
Lizdeliai
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Naminė karamelė
-
Braškių želės saldainiai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Saulėgražų ir šokolado saldainiai
-
Vaiduokliukai
-
Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Vaisiniai saldainiai
-
Karameliniai saldainiai
-
Popsiukai šokolade
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Lengvi riešutų saldainiai
-
Imbieriniai cukatai
-
Saldainukai "Brigadeiros"
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 17
-
Šokoladas, 75%,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 38% riebumo,
80 mililitrų -
Alus, Guinness ,
20 mililitrų -
Cinamonas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska, jūros ,
1 arbatinis šaukštelis -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekis priklauso nuo to, kokio dydžio darysite. Aš negaliu atsispirti mažučiams, vieno kąsnio triufeliukams. Taigi man jų gavosi 17 vienetų!
Į karščiui atsparų indą supilame grietinėlę ir alų. Kaitiname kol užvirs. Sudedame gabalėliais laužytą šokoladą, maltą cinamoną ir jūros druską. Maišome tol, kol visiškai ištirps. Suberiame smulkintus riešutus. Gautą masę paliekame sutvirtėti. Geriausiai tam tinka šaldytuvas, prireiks 2-3 valandų.Arbatiniu šaukšteliu kabiname šokolado masę ir formuojame norimo dydžio kamuoliukus. Man labiausiai patinka tokie mažučiai, vieno kąsnio.
Rutuliukus apvoliojame kakavos milteliuose ir siunčiame atgal į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Kotryna
2016-05-14 18:57
Ar galima daryti be alaus?
-
[email protected]
2015-05-21 23:08
Paprasta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...