Kiekis priklauso nuo to, kokio dydžio darysite. Aš negaliu atsispirti mažučiams, vieno kąsnio triufeliukams. Taigi man jų gavosi 17 vienetų!
Į karščiui atsparų indą supilame grietinėlę ir alų. Kaitiname kol užvirs. Sudedame gabalėliais laužytą šokoladą, maltą cinamoną ir jūros druską. Maišome tol, kol visiškai ištirps. Suberiame smulkintus riešutus. Gautą masę paliekame sutvirtėti. Geriausiai tam tinka šaldytuvas, prireiks 2-3 valandų.
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
Porcijų skaičius:
17
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 17
200 gramų | šokoladas (75%) |
80 mililitrų | grietinėlės, 35% (38% riebumo) |
20 mililitrų | alaus (Guinness ) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas (maltas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska (jūros ) |
30 gramų | graikiniai riešutai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Arbatiniu šaukšteliu kabiname šokolado masę ir formuojame norimo dydžio kamuoliukus. Man labiausiai patinka tokie mažučiai, vieno kąsnio.
3.
Rutuliukus apvoliojame kakavos milteliuose ir siunčiame atgal į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
- Vaniliniai morengai
- Naminiai "Bounti"
- Moliūginiai saldainiai
- Naminiai šokoladiniai saldainiai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Naminė karamelė
- Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Riešutų kamuoliukai
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Zefyrai šokolade
- Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
- Saldainukai "Brigadeiros"
- Lengvi riešutų saldainiai
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- „Baltosios gėlės“
- Lizdeliai
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 17
-
Šokoladas, 75%,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 38% riebumo,
80 mililitrų -
Alus, Guinness ,
20 mililitrų -
Cinamonas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska, jūros ,
1 arbatinis šaukštelis -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekis priklauso nuo to, kokio dydžio darysite. Aš negaliu atsispirti mažučiams, vieno kąsnio triufeliukams. Taigi man jų gavosi 17 vienetų!
Į karščiui atsparų indą supilame grietinėlę ir alų. Kaitiname kol užvirs. Sudedame gabalėliais laužytą šokoladą, maltą cinamoną ir jūros druską. Maišome tol, kol visiškai ištirps. Suberiame smulkintus riešutus. Gautą masę paliekame sutvirtėti. Geriausiai tam tinka šaldytuvas, prireiks 2-3 valandų.Arbatiniu šaukšteliu kabiname šokolado masę ir formuojame norimo dydžio kamuoliukus. Man labiausiai patinka tokie mažučiai, vieno kąsnio.
Rutuliukus apvoliojame kakavos milteliuose ir siunčiame atgal į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Kotryna
2016-05-14 18:57
Ar galima daryti be alaus?
-
[email protected]
2015-05-21 23:08
Paprasta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...