70 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | svogūnai (dideli) |
300 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai (smulkaii pjaustyti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Sojų plovas
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Balandėliai su paprika ir pupelėmis
- Bulvės įdarytos daržovėmis
- Keptas viščiukas
- Keptas karpis Kūčioms
- Įdarytas moliūgas
- Lašišos kepsneliai
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Vištiena su čili
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Vištienos sparneliai
- Sultingi jautienos kotletai
- Grilyje keptos daržovės
- Pusryčiai puodelyje
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Spalvota žuvies užkepėlė
Įdaryti svogūnai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, fermentinis,
70 gramų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Svogūnai, dideli,
3 vienetai -
Mėsa, malta,
300 gramų -
Svogūnai, smulkaii pjaustyti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau ( skersai ) , atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 '' dubenėlių ''. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu. Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonius ir smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį (trupučiuką palikite viršui apibarstyti) . Viską kruopščiai išmaišykite. Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 30 min. 220 °C temperatūroje.