Razinas ir obuolius išmirkykite šiltame virintame vandenyje. Duoną supjaustykite riekelėmis, nupjaukite pluteles, pamirkykite piene ir išgriebę atsargiai nuspauskite. Česnakus susmulkinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumalkite. Sudėkite mirkytą duoną, įmuškite kiaušinį ir suminkykite. Išmirkusius obuolius susmulkinkite ir sumaišykite su razinomis. Iš faršo darykite paplotėlius, ant kiekvieno užkrėskite po šaukštą džiovintų vaisių masės ir suformuokite pailgus maltinius. Pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite riebaluose. Jogurtą išplakite su apelsinų sultimis ir kiaušinio tryniu. Plakdami suberkite cukrų. Gautu padažu apliekite karštus maltinius.
Tiekite su biriai virtais ryžiais.

Įdaryti maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
100 gramų | obuoliai (džiovinti) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
2 vienetai | apelsinų |
200 gramų | jogurtas (natūralus) |
500 gramų | vištienos filė |
200 gramų | duona (juoda) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 vienetai | česnakas |
50 gramų | razinos |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Keptas kumpis
-
Paprika įdaryta faršu
-
Grybų omletas
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Sicilijos ešerys
-
Folijoje kepta lašiša
-
Vištiena su ryžiais
-
Malta mėsa tešloje
-
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
-
Liulia - Kebab
-
Morkos su pievagrybiais
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Omletas "Kitaip"
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Keptos cukinijos
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Laukinis sūris
Įdaryti maltiniai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Obuoliai, džiovinti,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Apelsinai,
2 vienetai -
Jogurtas, natūralus,
200 gramų -
Vištienos filė,
500 gramų -
Duona, juoda,
200 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
2 vienetai -
Razinos,
50 gramų - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Razinas ir obuolius išmirkykite šiltame virintame vandenyje. Duoną supjaustykite riekelėmis, nupjaukite pluteles, pamirkykite piene ir išgriebę atsargiai nuspauskite. Česnakus susmulkinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumalkite. Sudėkite mirkytą duoną, įmuškite kiaušinį ir suminkykite. Išmirkusius obuolius susmulkinkite ir sumaišykite su razinomis. Iš faršo darykite paplotėlius, ant kiekvieno užkrėskite po šaukštą džiovintų vaisių masės ir suformuokite pailgus maltinius. Pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite riebaluose. Jogurtą išplakite su apelsinų sultimis ir kiaušinio tryniu. Plakdami suberkite cukrų. Gautu padažu apliekite karštus maltinius.
Tiekite su biriai virtais ryžiais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...