šiek tiek | druska |
100 gramų | obuoliai (džiovinti) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
2 vienetai | apelsinų |
200 gramų | jogurtas (natūralus) |
500 gramų | vištienos filė |
200 gramų | duona (juoda) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 vienetai | česnakas |
50 gramų | razinos |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Tiekite su biriai virtais ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepsniukai
- Keptų kepenų gaminimas
- Cukinijų blyneliai
- Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- Saida margoje tešloje
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Varškės ir sūrio apkepas
- Spagečių pica
- Kukuliukai švediškai
- Kepta aštri menkė
- Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
- Aštroki šašlykai
- Suktinukai
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Plekšnė su padažu
- Lašišų šašlykai
- Aštrūs mamos kotletukai
- Žuvis padaže
- Sojos kepsnys su sūriu
- Varškės apkepo kvadratėliai
Įdaryti maltiniai
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Obuoliai, džiovinti,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Apelsinai,
2 vienetai -
Jogurtas, natūralus,
200 gramų -
Vištienos filė,
500 gramų -
Duona, juoda,
200 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
2 vienetai -
Razinos,
50 gramų - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Razinas ir obuolius išmirkykite šiltame virintame vandenyje. Duoną supjaustykite riekelėmis, nupjaukite pluteles, pamirkykite piene ir išgriebę atsargiai nuspauskite. Česnakus susmulkinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumalkite. Sudėkite mirkytą duoną, įmuškite kiaušinį ir suminkykite. Išmirkusius obuolius susmulkinkite ir sumaišykite su razinomis. Iš faršo darykite paplotėlius, ant kiekvieno užkrėskite po šaukštą džiovintų vaisių masės ir suformuokite pailgus maltinius. Pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite riebaluose. Jogurtą išplakite su apelsinų sultimis ir kiaušinio tryniu. Plakdami suberkite cukrų. Gautu padažu apliekite karštus maltinius.
Tiekite su biriai virtais ryžiais.