Įdaryti maltiniai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
100 gramų obuoliai (džiovinti)
1 stiklinė džiūvėsėliai
2 vienetai apelsinų
200 gramų jogurtas (natūralus)
500 gramų vištienos filė
200 gramų duona (juoda)
1 vienetas kiaušiniai (trynys)
1 vienetas kiaušiniai (trynys)
1 arbatinis šaukštelis cukrus
2 vienetai česnakas
50 gramų razinos
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Razinas ir obuolius išmirkykite šiltame virintame vandenyje. Duoną supjaustykite riekelėmis, nupjaukite pluteles, pamirkykite piene ir išgriebę atsargiai nuspauskite. Česnakus susmulkinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumalkite. Sudėkite mirkytą duoną, įmuškite kiaušinį ir suminkykite. Išmirkusius obuolius susmulkinkite ir sumaišykite su razinomis. Iš faršo darykite paplotėlius, ant kiekvieno užkrėskite po šaukštą džiovintų vaisių masės ir suformuokite pailgus maltinius. Pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite riebaluose. Jogurtą išplakite su apelsinų sultimis ir kiaušinio tryniu. Plakdami suberkite cukrų. Gautu padažu apliekite karštus maltinius.
Tiekite su biriai virtais ryžiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryti maltiniai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Razinas ir obuolius išmirkykite šiltame virintame vandenyje. Duoną supjaustykite riekelėmis, nupjaukite pluteles, pamirkykite piene ir išgriebę atsargiai nuspauskite. Česnakus susmulkinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumalkite. Sudėkite mirkytą duoną, įmuškite kiaušinį ir suminkykite. Išmirkusius obuolius susmulkinkite ir sumaišykite su razinomis. Iš faršo darykite paplotėlius, ant kiekvieno užkrėskite po šaukštą džiovintų vaisių masės ir suformuokite pailgus maltinius. Pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite riebaluose. Jogurtą išplakite su apelsinų sultimis ir kiaušinio tryniu. Plakdami suberkite cukrų. Gautu padažu apliekite karštus maltinius.
Tiekite su biriai virtais ryžiais.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų