
Įdarytas agurotis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | agurkų (ilgavaisis) |
700 gramų | kiauliena |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
0.5 stiklinės | ryžiai (virti) |
50 mililitrų | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.
2.
Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.
3.
Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.
4.
Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.
5.
Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.
6.
Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.
Skanaus !
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Silkių bokšteliai
-
Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
-
Įdarytos paprikos
-
Silkė su ryžiais
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Avokadas su varške
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Pingviniukai
-
Fondiu iš moliūgo
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Boružėlės
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
Įdarytas agurotis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Agurkai, ilgavaisis,
1 vienetas -
Kiauliena,
700 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Ryžiai, virti,
0.5 stiklinės -
Pienas,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.
Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.
Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.
Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.
Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.
Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.
Skanaus !
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...