Įdarytas agurotis
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas agurkų (ilgavaisis)
700 gramų kiauliena
2 vienetai morkos
1 vienetas svogūnai
2 skiltelės česnakas
50 gramų sūris (fermentinis)
0.5 stiklinės ryžiai (virti)
50 mililitrų pienas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.
2.
Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.
3.
Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.
4.
Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.
5.
Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.
6.
Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.

Skanaus !

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdarytas agurotis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.

  2. Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.

  3. Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.

  4. Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.

  5. Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.

  6. Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų