Įdarytas agurotis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | agurkų (ilgavaisis) |
700 gramų | kiauliena |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
0.5 stiklinės | ryžiai (virti) |
50 mililitrų | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.
2.
Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.
3.
Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.
4.
Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.
5.
Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.
6.
Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.
Skanaus !
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
- Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
- Krabų lazdelių kukuliai
- Pica
- Omletas su krabų lazdelėmis
- Baklažanų ir sūrio užkandėlė
- Kaimiškas sumuštinis
- Karališkos krevetės paprastai
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Krabų lazdelės tešloje.
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Farširuoti kiaušiniai
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Duonos "suši"
- Krevetės šoninės patale
- Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
- Boružėlės
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Velykiniai viščiukai
- Įdaryti agurkai
Įdarytas agurotis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Agurkai, ilgavaisis,
1 vienetas -
Kiauliena,
700 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Ryžiai, virti,
0.5 stiklinės -
Pienas,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.
Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.
Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.
Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.
Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.
Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.
Skanaus !
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...