
Įdarytas agurotis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | agurkų (ilgavaisis) |
700 gramų | kiauliena |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
0.5 stiklinės | ryžiai (virti) |
50 mililitrų | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.
2.
Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.
3.
Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.
4.
Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.
5.
Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.
6.
Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.
Skanaus !
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadai su krevetėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Omleto keksiukai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Daržovių užkandėlė
-
Farširuota lydeka
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Avokadas su varške
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Sumuštinukai su silke
-
Spalvingi iešmeliai
-
Įdaryti artišokai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Vaisių desertas su brendžiu
Įdarytas agurotis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Agurkai, ilgavaisis,
1 vienetas -
Kiauliena,
700 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Ryžiai, virti,
0.5 stiklinės -
Pienas,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.
Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.
Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.
Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.
Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.
Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.
Skanaus !
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...