Įdarytas agurotis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | agurkų (ilgavaisis) |
| 700 gramų | kiauliena |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 0.5 stiklinės | ryžiai (virti) |
| 50 mililitrų | pienas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.
2.
Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.
3.
Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.
4.
Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.
5.
Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.
6.
Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.
Skanaus !
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Avokado užtepėlė
-
Marinuota skumbrė
-
Bulvių košės kroketai
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Parmezano morengai
-
Pikantiškas sūris
-
Lašišos bokšteliai
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Gėlytės
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Vegetariškos picutės
-
Šaltiena
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Silkės užkandelė
-
Lašišos rafaelo
Įdarytas agurotis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Agurkai, ilgavaisis,
1 vienetas -
Kiauliena,
700 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Ryžiai, virti,
0.5 stiklinės -
Pienas,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.
Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.
Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.
Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.
Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.
Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.
Skanaus !
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
