400 gramų | mocarela sūris |
6 vienetai | grybai (pievagrybiai) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | paprika (žalia) |
2 vienetai | svogūnai (laiškai) |
1 skiltelė | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | kalendra (malta) |
šiek tiek | rozmarinas (džiovintas) |
4 vienetai | tortilija |
1 vienetas | kiaulienos nugarinė (kepsnys) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Papriką, pomidorą ir grybus supjaustykite kubeliais.
Sūrį sutarkuokite.
Svogūnų laiškus susmulkinkite.
Česnaką smulkiai supjaustykite arba sugrūskite.
Ant kiekvieno tortilijos lapo užberkite sutarkuoto sūrio, uždėkite mėsos gabaliukų, paprikos, svogūnų laiškų, česnako, pomidoro ir grybų. Viską apibarstykite prieskoniais. Sulenkite per pusę.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite po vieną sulenktą tortiliją. Apkepkite kiekvieną pusę po 3 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baklažanų suktinukai
- Roksės užkandėlė
- Suktukai su varške
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Vištienos sandvičiai
- Pievagrybiai ant žarijų
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Kepti kukurūzai
- Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
- Suši su lašiša ir paprikomis
- Saldus užkandis
- Vištienos drebučiai
- Velykiniai viščiukai
- Ypatingieji kiaušinukai
- Rūkyti kumpio gabalai
- Olgos šventinė silkutė
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Mocarela sūris,
400 gramų -
Grybai, pievagrybiai,
6 vienetai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Paprika, žalia,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kalendra, malta,
1 valgomasis šaukštas - Rozmarinas, džiovintas
-
Tortilija,
4 vienetai -
Kiaulienos nugarinė, kepsnys,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iškeptą kepsnį supjaustykite juostelėmis arba kubeliais.
Papriką, pomidorą ir grybus supjaustykite kubeliais.
Sūrį sutarkuokite.
Svogūnų laiškus susmulkinkite.
Česnaką smulkiai supjaustykite arba sugrūskite.
Ant kiekvieno tortilijos lapo užberkite sutarkuoto sūrio, uždėkite mėsos gabaliukų, paprikos, svogūnų laiškų, česnako, pomidoro ir grybų. Viską apibarstykite prieskoniais. Sulenkite per pusę.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite po vieną sulenktą tortiliją. Apkepkite kiekvieną pusę po 3 minutes.