Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
400 gramų mocarela sūris
6 vienetai grybai (pievagrybiai)
1 vienetas pomidorai
1 vienetas paprika (žalia)
2 vienetai svogūnai (laiškai)
1 skiltelė česnakas
1 valgomasis šaukštas kalendra (malta)
šiek tiek rozmarinas (džiovintas)
4 vienetai tortilija
1 vienetas kiaulienos nugarinė (kepsnys)
šiek tiek aliejus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iškeptą kepsnį supjaustykite juostelėmis arba kubeliais.
Papriką, pomidorą ir grybus supjaustykite kubeliais.
Sūrį sutarkuokite.
Svogūnų laiškus susmulkinkite.
Česnaką smulkiai supjaustykite arba sugrūskite.
Ant kiekvieno tortilijos lapo užberkite sutarkuoto sūrio, uždėkite mėsos gabaliukų, paprikos, svogūnų laiškų, česnako, pomidoro ir grybų. Viską apibarstykite prieskoniais. Sulenkite per pusę.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite po vieną sulenktą tortiliją. Apkepkite kiekvieną pusę po 3 minutes.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis

Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iškeptą kepsnį supjaustykite juostelėmis arba kubeliais.
Papriką, pomidorą ir grybus supjaustykite kubeliais.
Sūrį sutarkuokite.
Svogūnų laiškus susmulkinkite.
Česnaką smulkiai supjaustykite arba sugrūskite.
Ant kiekvieno tortilijos lapo užberkite sutarkuoto sūrio, uždėkite mėsos gabaliukų, paprikos, svogūnų laiškų, česnako, pomidoro ir grybų. Viską apibarstykite prieskoniais. Sulenkite per pusę.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite po vieną sulenktą tortiliją. Apkepkite kiekvieną pusę po 3 minutes.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų