šiek tiek | sviestas |
200 gramų | duona (balta) |
2 vienetai | sardinės (aliejuje) |
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos sūrio lazdelės
- Vegetariški sumuštiniai
- Naminis burgeris su maltiniu
- Sumuštiniai su pievagrybiais
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
- Pikantiški sumuštiniai
- Nerealus mėsainis su maltiniu
- Burgeris
- Gardūs dešrainiai
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Karališki pusryčiai
- Kepti sumuštiniai su obuoliais
- Skrebučiai
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Karšti sumuštiniai
- Kepti sumuštiniai su avokadu
- Šilti sumuštiniai
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
Pakepintos baltos duonos riekelės
- Paruošimo laikas:
- Sviestas
-
Duona, balta,
200 gramų -
Sardinės, aliejuje,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui reikės: desertinis šaukštas citrinos sulčių, 1—2 šaukštai acto, 1—2 šaukštai aliejaus, 3 troškintos arba marinuotos ankštys saldžiųjų paprikų, 2—3 alyvos (nebūtinai), nedidelė galvutė svogūno, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, desertinis šaukštas garstyčių.
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2009-07-07 17:10
%-)