Padažui reikės: desertinis šaukštas citrinos sulčių, 1—2 šaukštai acto, 1—2 šaukštai aliejaus, 3 troškintos arba marinuotos ankštys saldžiųjų paprikų, 2—3 alyvos (nebūtinai), nedidelė galvutė svogūno, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, desertinis šaukštas garstyčių.
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.

Pakepintos baltos duonos riekelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sviestas |
200 gramų | duona (balta) |
2 vienetai | sardinės (aliejuje) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Keptas sumuštinis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Pusryčių skrebučiai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Skrebučiai su sūriu
-
Sumuštiniai "Spalvingas rytas"
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
-
Skrebučiai
-
Kepti sumuštiniai su avokadu
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Sotusis mėsainis
-
Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
-
Keptas batonas su kiaušiniais
-
Kiaulienos mėsainis
-
Sumuštinukai su obuoliais
Pakepintos baltos duonos riekelės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sviestas
-
Duona, balta,
200 gramų -
Sardinės, aliejuje,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui reikės: desertinis šaukštas citrinos sulčių, 1—2 šaukštai acto, 1—2 šaukštai aliejaus, 3 troškintos arba marinuotos ankštys saldžiųjų paprikų, 2—3 alyvos (nebūtinai), nedidelė galvutė svogūno, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, desertinis šaukštas garstyčių.
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2009-07-07 17:10
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...