Padažui reikės: desertinis šaukštas citrinos sulčių, 1—2 šaukštai acto, 1—2 šaukštai aliejaus, 3 troškintos arba marinuotos ankštys saldžiųjų paprikų, 2—3 alyvos (nebūtinai), nedidelė galvutė svogūno, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, desertinis šaukštas garstyčių.
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.
Pakepintos baltos duonos riekelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | sviestas |
| 200 gramų | duona (balta) |
| 2 vienetai | sardinės (aliejuje) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Tobulas mėsainis
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Burgeris
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Ispaniški sandvičiai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Krevečių sumuštiniai
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Prancūziškas skrebutis
-
Keptos sūrio lazdelės
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Keptas sumuštinis
-
Šilti sumuštiniai
Pakepintos baltos duonos riekelės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sviestas
-
Duona, balta,
200 gramų -
Sardinės, aliejuje,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui reikės: desertinis šaukštas citrinos sulčių, 1—2 šaukštai acto, 1—2 šaukštai aliejaus, 3 troškintos arba marinuotos ankštys saldžiųjų paprikų, 2—3 alyvos (nebūtinai), nedidelė galvutė svogūno, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, desertinis šaukštas garstyčių.
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2009-07-07 17:10
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
