Padažui reikės: desertinis šaukštas citrinos sulčių, 1—2 šaukštai acto, 1—2 šaukštai aliejaus, 3 troškintos arba marinuotos ankštys saldžiųjų paprikų, 2—3 alyvos (nebūtinai), nedidelė galvutė svogūno, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, desertinis šaukštas garstyčių.
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.
Pakepintos baltos duonos riekelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | sviestas |
| 200 gramų | duona (balta) |
| 2 vienetai | sardinės (aliejuje) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karšti sumuštiniai
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
-
Roterdamo riekelės
-
Burgeris
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Skrebučiai su sūriu
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
-
Keptas sumuštinis
-
Burgeris
-
Festivalio sumuštinis
-
Sotusis mėsainis
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Originalūs sumuštiniai
Pakepintos baltos duonos riekelės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sviestas
-
Duona, balta,
200 gramų -
Sardinės, aliejuje,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui reikės: desertinis šaukštas citrinos sulčių, 1—2 šaukštai acto, 1—2 šaukštai aliejaus, 3 troškintos arba marinuotos ankštys saldžiųjų paprikų, 2—3 alyvos (nebūtinai), nedidelė galvutė svogūno, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, desertinis šaukštas garstyčių.
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2009-07-07 17:10
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
