Padažui reikės: desertinis šaukštas citrinos sulčių, 1—2 šaukštai acto, 1—2 šaukštai aliejaus, 3 troškintos arba marinuotos ankštys saldžiųjų paprikų, 2—3 alyvos (nebūtinai), nedidelė galvutė svogūno, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, desertinis šaukštas garstyčių.
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.

Pakepintos baltos duonos riekelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sviestas |
200 gramų | duona (balta) |
2 vienetai | sardinės (aliejuje) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Šeštadienio sumuštiniai
-
Šilti sumuštiniai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Sumuštiniai su pievagrybiais
-
Šefo Luko mėsainis
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Greitas mėsainis su maltinuku
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Karšti sumuštiniai
-
Festivalio sumuštinis
-
Slovakiški sumuštinukai
-
Traškūs pusryčių skrebučiai
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Mėsainis su vištiena
-
Akytieji sumuštiniai
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
Pakepintos baltos duonos riekelės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sviestas
-
Duona, balta,
200 gramų -
Sardinės, aliejuje,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui reikės: desertinis šaukštas citrinos sulčių, 1—2 šaukštai acto, 1—2 šaukštai aliejaus, 3 troškintos arba marinuotos ankštys saldžiųjų paprikų, 2—3 alyvos (nebūtinai), nedidelė galvutė svogūno, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, desertinis šaukštas garstyčių.
Duona supjaustoma piršto storio riekelėmis. Iš citrinos sulčių, acto, aliejaus, petražolių lapelių, garstyčių, svogūnų, saldžiųjų paprikų ir alyvų paruošiamas padažas. Duonos riekelės apkepinamos ir apipilamos padažu, ant kiekvienos uždedama po sardinę arba po kietai virtą kiaušinį, ant viršaus užpilama likusio padažo.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2009-07-07 17:10
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...