Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.
Grybų maltinukai lenkiškai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 50 gramų | grybai |
| 2 vienetai | bandelės (mažos) |
| 30 gramų | sviestas |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 60 gramų | taukai (kiaulių) |
| 50 gramų | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Mėsa folijoje
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Bulvių kotletai
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Šparagai ant griliaus
-
Makaronai su šonine
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Arvydo avienos šonkauliukai su ananasų padažu
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Kepsnys su makaronais
-
Naminiai kotletukai
-
Kepta višta su obuoliais
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Obuolių kukuliai
-
Karališkieji kotletai
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Feta įdarytos paprikos
Grybų maltinukai lenkiškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
50 gramų -
Bandelės, mažos,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Petražolės
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
