Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.
Grybų maltinukai lenkiškai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | grybai |
2 vienetai | bandelės (mažos) |
30 gramų | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
60 gramų | taukai (kiaulių) |
50 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sicilietiška pica
- Žuvis padaže
- Farširuota višta
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Ryžių kepsneliai
- Omletas su prieskoniniais žalumynais
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Daržovių troškinys
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Makaronai su česnakiniu padažu
- Vištienos kepsniukai
- Ryžių košė su vaisiais
- Įdaryti dideli pievagrybiai
- Bulviniai blynai su įdaru
- Marinuota stinta
- Čeburekai su grybais
- Keptos rudmėsės svieste
- Virtas smidras su kiaušiniais
- Midijų šašlykai
- Vištienos sparneliai su medumi
Grybų maltinukai lenkiškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
50 gramų -
Bandelės, mažos,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Petražolės
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...