Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.

Grybų maltinukai lenkiškai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | grybai |
2 vienetai | bandelės (mažos) |
30 gramų | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
60 gramų | taukai (kiaulių) |
50 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena kinietiškai
-
Kelmučių kotletukai
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Helovino vakarienė
-
Moliūgų apkepas
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Pikantiškas troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Aurimo šašlykas
-
Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Šašlykai alaus marinate
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Sibiro koldūnai
-
Kepta vištiena
-
Makaronų su dešra apkepas
-
Faršu kimšti makaronai
Grybų maltinukai lenkiškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
50 gramų -
Bandelės, mažos,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Petražolės
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...