Grybus supjaustykite ir 10 min. pavirinkite sūdytame vandenyje, nukoškite.
Lašinukus supjaustykite ir pakepinkite su pjaustytais svogūnais. (Jei nenorite riebalų, pakepinkite ant aliejaus). Pakepintus svogūnus supilkite į puodą, sudėkite pjaustytus grybus, kubeliais pjaustytas bulves, tarkuotas morkas, smulkintą česnaką, druską, pipirus. Užpilkite vandens, kad apsemtų ir troškinkite kol vandes liks pusė. Tuomet įdėkite grietinę, dar kiek patroškinkite ir valgykite.
Valgoma su duona, raugintais agurkais.

Grybienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | morkos |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Kiaulienos troškinys
-
Vištiena su ryžiais
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Troškinta veršiena
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Avienos ragu
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Troškintas lynas
-
Troškinti kazlėkai
-
Agurkų pjausniai
-
Jautienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Grybienė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustykite ir 10 min. pavirinkite sūdytame vandenyje, nukoškite.
Lašinukus supjaustykite ir pakepinkite su pjaustytais svogūnais. (Jei nenorite riebalų, pakepinkite ant aliejaus). Pakepintus svogūnus supilkite į puodą, sudėkite pjaustytus grybus, kubeliais pjaustytas bulves, tarkuotas morkas, smulkintą česnaką, druską, pipirus. Užpilkite vandens, kad apsemtų ir troškinkite kol vandes liks pusė. Tuomet įdėkite grietinę, dar kiek patroškinkite ir valgykite.
Valgoma su duona, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2009-11-24 12:15
labai skanu niam :super:
-
once
2009-11-24 00:40
labai skanu ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...