Grybus supjaustykite ir 10 min. pavirinkite sūdytame vandenyje, nukoškite.
Lašinukus supjaustykite ir pakepinkite su pjaustytais svogūnais. (Jei nenorite riebalų, pakepinkite ant aliejaus). Pakepintus svogūnus supilkite į puodą, sudėkite pjaustytus grybus, kubeliais pjaustytas bulves, tarkuotas morkas, smulkintą česnaką, druską, pipirus. Užpilkite vandens, kad apsemtų ir troškinkite kol vandes liks pusė. Tuomet įdėkite grietinę, dar kiek patroškinkite ir valgykite.
Valgoma su duona, raugintais agurkais.

Grybienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | morkos |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Vištienos kamuoliukai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Troškinukas
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Troškinta vištiena
-
Kiaulienos troškinys
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Skanus troškinys
-
Jautienos čenakai
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Šveicariška veršiena
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Vištiena kinietiškai
-
Virtas sterkas
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Troškinti griežčiai
Grybienė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustykite ir 10 min. pavirinkite sūdytame vandenyje, nukoškite.
Lašinukus supjaustykite ir pakepinkite su pjaustytais svogūnais. (Jei nenorite riebalų, pakepinkite ant aliejaus). Pakepintus svogūnus supilkite į puodą, sudėkite pjaustytus grybus, kubeliais pjaustytas bulves, tarkuotas morkas, smulkintą česnaką, druską, pipirus. Užpilkite vandens, kad apsemtų ir troškinkite kol vandes liks pusė. Tuomet įdėkite grietinę, dar kiek patroškinkite ir valgykite.
Valgoma su duona, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2009-11-24 12:15
labai skanu niam :super:
-
once
2009-11-24 00:40
labai skanu ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...