Grybus supjaustykite ir 10 min. pavirinkite sūdytame vandenyje, nukoškite.
Lašinukus supjaustykite ir pakepinkite su pjaustytais svogūnais. (Jei nenorite riebalų, pakepinkite ant aliejaus). Pakepintus svogūnus supilkite į puodą, sudėkite pjaustytus grybus, kubeliais pjaustytas bulves, tarkuotas morkas, smulkintą česnaką, druską, pipirus. Užpilkite vandens, kad apsemtų ir troškinkite kol vandes liks pusė. Tuomet įdėkite grietinę, dar kiek patroškinkite ir valgykite.
Valgoma su duona, raugintais agurkais.

Grybienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | morkos |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Troškinti griežčiai
-
Troškinys
-
Avienos pilavas
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Šveicariška veršiena
-
Troškintos voveraitės
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Kuskuso troškinys
-
Troškinti brokoliai
-
Uzbekiškas plovas
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Čachochbilis
-
Bulvių guliašas
-
Vištienos paelija
-
Vištiena "afigiena"
-
Šutintas upėtakis
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
Grybienė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustykite ir 10 min. pavirinkite sūdytame vandenyje, nukoškite.
Lašinukus supjaustykite ir pakepinkite su pjaustytais svogūnais. (Jei nenorite riebalų, pakepinkite ant aliejaus). Pakepintus svogūnus supilkite į puodą, sudėkite pjaustytus grybus, kubeliais pjaustytas bulves, tarkuotas morkas, smulkintą česnaką, druską, pipirus. Užpilkite vandens, kad apsemtų ir troškinkite kol vandes liks pusė. Tuomet įdėkite grietinę, dar kiek patroškinkite ir valgykite.
Valgoma su duona, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2009-11-24 12:15
labai skanu niam :super:
-
once
2009-11-24 00:40
labai skanu ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...