Gaivus užkandėlis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 300 gramų | varškė |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | želė |
| 2 vienetai | trapučių |
| 1 sauja | šaldytų spanguolių |
| 0.5 saujos | riešutai |
| 0.5 saujos | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine.
2.
Imti ledaines ir pradėti sluoksniuoti: berti riešutų ir razinų, uždėti palaužytų trapučių, krėsti kelis šaukštus varškės masės, vėl dėti trapučius, sudėti likusią varškę ir berti likusius džiovintus vaisius.
3.
Ant viršaus uždėti šaukštą serbentų drebučių, ir užberti šaldytų spanguolių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės ledai
-
Grietinės želė su bananais
-
Tinginys su riešutais
-
Pusryčių desertas
-
Gaivus desertas
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Tiramisu gaminimas
-
Vasariškas desertas
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Tiramisu
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Sausainių tortas
-
Uogienės putėsiai
-
Spanguolių putėsiai
-
Melionų desertas
-
Gaivus užkandėlis
-
Arvydo ananasų desertas
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
Gaivus užkandėlis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė,
300 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Želė,
2 valgomieji šaukštai -
Trapučiai,
2 vienetai -
Šaldytos spanguolės,
1 sauja -
Riešutai,
0.5 saujos -
Razinos,
0.5 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine.
Imti ledaines ir pradėti sluoksniuoti: berti riešutų ir razinų, uždėti palaužytų trapučių, krėsti kelis šaukštus varškės masės, vėl dėti trapučius, sudėti likusią varškę ir berti likusius džiovintus vaisius.
Ant viršaus uždėti šaukštą serbentų drebučių, ir užberti šaldytų spanguolių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
