Gaivus užkandėlis
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų varškė
2 valgomieji šaukštai cukrus
2 valgomieji šaukštai grietinė
2 valgomieji šaukštai želė
2 vienetai trapučių
1 sauja šaldytų spanguolių
0.5 saujos riešutai
0.5 saujos razinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine.
2.
Imti ledaines ir pradėti sluoksniuoti: berti riešutų ir razinų, uždėti palaužytų trapučių, krėsti kelis šaukštus varškės masės, vėl dėti trapučius, sudėti likusią varškę ir berti likusius džiovintus vaisius.
3.
Ant viršaus uždėti šaukštą serbentų drebučių, ir užberti šaldytų spanguolių. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Gaivus užkandėlis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine.

  2. Imti ledaines ir pradėti sluoksniuoti: berti riešutų ir razinų, uždėti palaužytų trapučių, krėsti kelis šaukštus varškės masės, vėl dėti trapučius, sudėti likusią varškę ir berti likusius džiovintus vaisius.

  3. Ant viršaus uždėti šaukštą serbentų drebučių, ir užberti šaldytų spanguolių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų