Gaivus užkandėlis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | varškė |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | želė |
2 vienetai | trapučių |
1 sauja | šaldytų spanguolių |
0.5 saujos | riešutai |
0.5 saujos | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine.
2.
Imti ledaines ir pradėti sluoksniuoti: berti riešutų ir razinų, uždėti palaužytų trapučių, krėsti kelis šaukštus varškės masės, vėl dėti trapučius, sudėti likusią varškę ir berti likusius džiovintus vaisius.
3.
Ant viršaus uždėti šaukštą serbentų drebučių, ir užberti šaldytų spanguolių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas "Mozaika"
- Vasariškas želė desertas
- Saldus patiekalas
- Bananinis tortas-pyragas
- Skanėstas "Vitaminai"
- Karštos bulvių salotos
- Gaivus varškės desertas
- Citrininis tiramisu
- Sloksniuotas braškių desertas
- Gaivus kokosinis desertas
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
- Saldainiai "Saldi fantazija"
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Rageliai su kremu ir šilauogemis
- Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
- Žemuogių grietinėlė
- Plakti ledai
- Ananasų kukuliukai
- Braškių svajonė
- Obuolių tortas su varške
Gaivus užkandėlis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė,
300 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Želė,
2 valgomieji šaukštai -
Trapučiai,
2 vienetai -
Šaldytos spanguolės,
1 sauja -
Riešutai,
0.5 saujos -
Razinos,
0.5 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine.
Imti ledaines ir pradėti sluoksniuoti: berti riešutų ir razinų, uždėti palaužytų trapučių, krėsti kelis šaukštus varškės masės, vėl dėti trapučius, sudėti likusią varškę ir berti likusius džiovintus vaisius.
Ant viršaus uždėti šaukštą serbentų drebučių, ir užberti šaldytų spanguolių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...