Tiramisu
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 2 pakeliai | biskvitiniai piršteliai |
| 500 gramų | mascarpone sūris |
| 300 mililitrų | kava (plikyta, stipri) |
| 200 gramų | grietinėlės, 35% |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 6 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
| 3 valgomieji šaukštai | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pagaminame stiprią kavą ir leidžiame jai pravėsti.
2.
Gaminame kremą: kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių.
3.
Trynius dedame į metalinį puoduką ir maišydami mikseriu kaitiname virš indo su vandeniu. Įberiu cukraus pudros. Maišau apie 5 minutes. Tada nukeliu nuo puodo ir dar paplaku 5 minutes, kol pasidarys kreminė masė.
4.
Grietinėlę išplaku iki standžių putų. Dedu maskarponę ir dar paplaku.
5.
Sūrio masę supilu į kiaušinių masę ir gerai išmaišau.
6.
Sausainius mirkau kavoje (svarbu nepermirkyti) ir iškloju norimos formos dugną.
7.
Dedu dalį kremo masės ir apibarstau kakava. Vėl dedu pirštelius ir kremą.
8.
Viršų apibarstome kakava.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis natūralus jogurtas
-
Desertinis tortas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Saldus užkandis
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Vafliai su karamele
-
Sveikuolių ledai
-
Tinginys tarp aguonų
-
Tinginys su riešutais
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Abrikosų laiveliai
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Sveikas vaisių desertas
-
Desertas su persikais
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Grietinėlės pyragas
-
Želė su vaisiais
Tiramisu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Biskvitiniai piršteliai,
2 pakeliai -
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Kava, plikyta, stipri,
300 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukraus pudra,
6 valgomieji šaukštai -
Kakava,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Pagaminame stiprią kavą ir leidžiame jai pravėsti.
Gaminame kremą: kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių.
Trynius dedame į metalinį puoduką ir maišydami mikseriu kaitiname virš indo su vandeniu. Įberiu cukraus pudros. Maišau apie 5 minutes. Tada nukeliu nuo puodo ir dar paplaku 5 minutes, kol pasidarys kreminė masė.
Grietinėlę išplaku iki standžių putų. Dedu maskarponę ir dar paplaku.
Sūrio masę supilu į kiaušinių masę ir gerai išmaišau.
Sausainius mirkau kavoje (svarbu nepermirkyti) ir iškloju norimos formos dugną.
Dedu dalį kremo masės ir apibarstau kakava. Vėl dedu pirštelius ir kremą.
Viršų apibarstome kakava.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
