Varškės desertas su vaisiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 400 gramų | varškė |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 2 vienetai | kiviai |
| 1 vienetas | apelsinų |
| 100 gramų | sūris (maskarponės) |
| 10 vienetų | braškės |
| 1 vienetas | vynuogės (maža kekė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Varškę, maskarponės sūrį, cukrų ir citrinų sultis suplakame iki vientisos masės. Kivius ir apelsiną nulupame ir supjaustome. Braškes ir vynuoges perpjauname pusiau.
2.
Į desertinį indą dedame varškės sluoksnį, vėliau išdėliojame dalį vaisių, tada sudedame likusią varškę. Viršų papuošiame likusiais vaisiais.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Grietinės želė su bananais
-
Tinginėlis
-
Arbūzų šerbetas
-
Šokoladiniai ledai
-
Vasariškas desertas
-
Arvydo varškės desertas
-
Šokoladinis desertas
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Vasariškas želė desertas
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Tortas "Greitukas"
-
Ledai su braškėmis
-
Paprastasis pudingas
-
Vaisių vėrinukai
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Obuoliai šokolade
-
Glazūruota varškė
-
Mascarpone pyragaičiai
Varškės desertas su vaisiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė,
400 gramų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kiviai,
2 vienetai -
Apelsinai,
1 vienetas -
Sūris, maskarponės,
100 gramų -
Braškės,
10 vienetų -
Vynuogės, maža kekė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę, maskarponės sūrį, cukrų ir citrinų sultis suplakame iki vientisos masės. Kivius ir apelsiną nulupame ir supjaustome. Braškes ir vynuoges perpjauname pusiau.
Į desertinį indą dedame varškės sluoksnį, vėliau išdėliojame dalį vaisių, tada sudedame likusią varškę. Viršų papuošiame likusiais vaisiais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
