
Varškės desertas su vaisiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
400 gramų | varškė |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 vienetai | kiviai |
1 vienetas | apelsinų |
100 gramų | sūris (maskarponės) |
10 vienetų | braškės |
1 vienetas | vynuogės (maža kekė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Varškę, maskarponės sūrį, cukrų ir citrinų sultis suplakame iki vientisos masės. Kivius ir apelsiną nulupame ir supjaustome. Braškes ir vynuoges perpjauname pusiau.
2.
Į desertinį indą dedame varškės sluoksnį, vėliau išdėliojame dalį vaisių, tada sudedame likusią varškę. Viršų papuošiame likusiais vaisiais.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karamelinės lazdelės
-
Citrininis tiramisu
-
Tinginėlis
-
Gaivus užkandėlis
-
Vaisiniai saldainiai
-
Degtinės ledai
-
Sūrio desertas
-
Žemuogių grietinėlė
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Desertine varškė
-
Braškinis tiramisu
-
Ryžių desertas
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Viskio karamelė
-
Citrininiai putėsiai
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Braškių svajonė
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Varškės desertas su vaisiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė,
400 gramų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kiviai,
2 vienetai -
Apelsinai,
1 vienetas -
Sūris, maskarponės,
100 gramų -
Braškės,
10 vienetų -
Vynuogės, maža kekė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę, maskarponės sūrį, cukrų ir citrinų sultis suplakame iki vientisos masės. Kivius ir apelsiną nulupame ir supjaustome. Braškes ir vynuoges perpjauname pusiau.
Į desertinį indą dedame varškės sluoksnį, vėliau išdėliojame dalį vaisių, tada sudedame likusią varškę. Viršų papuošiame likusiais vaisiais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...