
Rageliai su kremu ir šilauogemis
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
400 gramų | kreminės varškės |
400 gramų | bemielės sluoksniuotos tešlos |
200 gramų | šilauogės |
170 gramų | sviesto, 82% |
0.5 skardinės | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iš sluoksniuotos tešlos iškepame ragelius: aš iš kietesnės folijos pasidariau ragelius ir ant ju apsukau juostelėmis supjaustytą tešlą. Kepiau 170'C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.
2.
Sviestą išplakame mikseriu iki baltumo.
3.
Į sviestą dedame po šaukštą kondensuoto pieno ir ištisai plakame.
4.
Pabaigoje sudedame varškę ir viską dar kartą gerai išplakame.
5.
Kremą laikome šaldytuve bent 2 valandas.
6.
Į konditerinį maišeli sudedame kremą ir juo pildome ragelius, retkarčiais sustojam ir į vidų įdedame šilauogių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Persikų desertas
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Lemon posset
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Šokolado putėsiai
-
Sveikas vaisių desertas
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Vaisių vėrinukai
-
Šokoladiniai bananai
-
Ledai su braškėmis
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Varškės desertas
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Varškės kremas su apelsinais
Rageliai su kremu ir šilauogemis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Kreminė varškė,
400 gramų -
Bemielė sluoksniuota tešla,
400 gramų -
Šilauogės,
200 gramų -
Sviestas, 82%,
170 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kristina
Gaminimo eiga:
Iš sluoksniuotos tešlos iškepame ragelius: aš iš kietesnės folijos pasidariau ragelius ir ant ju apsukau juostelėmis supjaustytą tešlą. Kepiau 170'C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.
Sviestą išplakame mikseriu iki baltumo.
Į sviestą dedame po šaukštą kondensuoto pieno ir ištisai plakame.
Pabaigoje sudedame varškę ir viską dar kartą gerai išplakame.
Kremą laikome šaldytuve bent 2 valandas.
Į konditerinį maišeli sudedame kremą ir juo pildome ragelius, retkarčiais sustojam ir į vidų įdedame šilauogių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...