Rageliai su kremu ir šilauogemis
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
| 400 gramų | kreminės varškės |
| 400 gramų | bemielės sluoksniuotos tešlos |
| 200 gramų | šilauogės |
| 170 gramų | sviesto, 82% |
| 0.5 skardinės | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iš sluoksniuotos tešlos iškepame ragelius: aš iš kietesnės folijos pasidariau ragelius ir ant ju apsukau juostelėmis supjaustytą tešlą. Kepiau 170'C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.
2.
Sviestą išplakame mikseriu iki baltumo.
3.
Į sviestą dedame po šaukštą kondensuoto pieno ir ištisai plakame.
4.
Pabaigoje sudedame varškę ir viską dar kartą gerai išplakame.
5.
Kremą laikome šaldytuve bent 2 valandas.
6.
Į konditerinį maišeli sudedame kremą ir juo pildome ragelius, retkarčiais sustojam ir į vidų įdedame šilauogių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininis desertas
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Tiramisu
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Pusryčių desertas
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Vasariškas tortas
-
Naminiai ledai
-
Desertinė varškytė
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Vaisių desertas
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Jogurto desertas
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Vaflių tortas
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
Rageliai su kremu ir šilauogemis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Kreminė varškė,
400 gramų -
Bemielė sluoksniuota tešla,
400 gramų -
Šilauogės,
200 gramų -
Sviestas, 82%,
170 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kristina
Gaminimo eiga:
Iš sluoksniuotos tešlos iškepame ragelius: aš iš kietesnės folijos pasidariau ragelius ir ant ju apsukau juostelėmis supjaustytą tešlą. Kepiau 170'C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.
Sviestą išplakame mikseriu iki baltumo.
Į sviestą dedame po šaukštą kondensuoto pieno ir ištisai plakame.
Pabaigoje sudedame varškę ir viską dar kartą gerai išplakame.
Kremą laikome šaldytuve bent 2 valandas.
Į konditerinį maišeli sudedame kremą ir juo pildome ragelius, retkarčiais sustojam ir į vidų įdedame šilauogių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
