Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.
Duona su česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | duona (riekelėmis, juoda) |
| 5 skiltelės | česnakas |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Kepti kukurūzai
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Lietuviški "sushiai"
-
Maki suši
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Tobulas mėsainis
-
Šokoladinės braškės
-
Silkės užkandėlė
-
Vytintos dešros
-
Duona su sūriu
-
Kepti svogūno žiedai
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Sūrio kroketai
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Gardžios duonos lazdelės
Duona su česnaku
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, riekelėmis, juoda,
4 vienetai -
Česnakas,
5 skiltelės -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas-virėjas
2011-10-19 22:17
ir aš panašų receptą darau,tik su sviestu ir dešra arba lašiniais ir be druskos :-D
-
vilija
2011-08-02 13:35
panasu recepta valgiau tik be druskos :-)
-
jurga
2011-04-07 22:41
na manau reikia juoda kietesne duona imti,turetu iseiti ;-)
-
ema
2010-08-12 09:59
nesupratau, kaip šviežią duona galima įtrinti česnaku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
