Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.

Duona su česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | duona (riekelėmis, juoda) |
5 skiltelės | česnakas |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kibinai
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Bulviniai pyragėliai
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Salotos „Antikvaras“
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Lavašo sumuštiniai
-
Užkandėlė su šonine
-
Užtepėlė su tunu
-
Sūrio piršteliai
-
Burgundiškos pupelės
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Obuoliai su varške
-
Baltoji trobelė
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Lašišos vėrinukai
-
Vabaliukai
Duona su česnaku
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, riekelėmis, juoda,
4 vienetai -
Česnakas,
5 skiltelės -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas-virėjas
2011-10-19 22:17
ir aš panašų receptą darau,tik su sviestu ir dešra arba lašiniais ir be druskos :-D
-
vilija
2011-08-02 13:35
panasu recepta valgiau tik be druskos :-)
-
jurga
2011-04-07 22:41
na manau reikia juoda kietesne duona imti,turetu iseiti ;-)
-
ema
2010-08-12 09:59
nesupratau, kaip šviežią duona galima įtrinti česnaku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...