Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.
Duona su česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | duona (riekelėmis, juoda) |
| 5 skiltelės | česnakas |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Fokačija su pagardais
-
Žuvies tortas
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Silkė patale
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Valentino sumuštinukai
-
Vištienos file užkandis
-
Mini picos su majonezu
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Vėrinukai
-
Kalmaras vyno padaže
-
Krevečių sumuštiniai
-
Užkandėlė su šonine
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Šokoladinės vynuogės
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
Duona su česnaku
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, riekelėmis, juoda,
4 vienetai -
Česnakas,
5 skiltelės -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas-virėjas
2011-10-19 22:17
ir aš panašų receptą darau,tik su sviestu ir dešra arba lašiniais ir be druskos :-D
-
vilija
2011-08-02 13:35
panasu recepta valgiau tik be druskos :-)
-
jurga
2011-04-07 22:41
na manau reikia juoda kietesne duona imti,turetu iseiti ;-)
-
ema
2010-08-12 09:59
nesupratau, kaip šviežią duona galima įtrinti česnaku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
