| 0.25 stiklinės | cukrus |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
| 8 vienetai | tortilija (15cm.) |
| 0.25 stiklinės | sviestas (tirpintas) |
| 1 stiklinė | juodojo šokolado (pusiau saldus, gabaliukai) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | taukai (kiaulių) |
2. Tuo tarpu, ištirpinkite šokolado gabaliukus ir riebalus nedideliame inde. Išimkite traškučius iš orkaitės. Sudėkite juos į lėkštę vienu sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite puse tirpdyto šokolado mišinio.
3. Sudėkite likusius traškučius vienu sluoksniu į tą pačią 38x25x2,5 kepimo skardą. Kepkite kaip nurodyta aukščiau. Sudėkite juos į lėkštę antru sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite likusia puse tirpdyto šokolado mišinio. Patiekite šiltus ar atvėsusius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karamelinės lazdelės
-
Braškių pienas
-
Arvydo varškės desertas
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Vaisių desertas
-
Želė "Trispalvė"
-
Vasariškas desertas
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Tinginių tinginys
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Varškės skanėstas
-
Dribsnių kokteilis
-
Gaivus užkandėlis
-
Saldus užkandis
-
Šokoladiniai ledai
-
Žiemos skanumynas
-
Desertinis tortas
Šokoladiniai traškučiai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1/4 stiklinės -
Cinamonas, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Tortilija, 15cm.,
8 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1/4 stiklinės -
Juodasis šokoladas, pusiau saldus, gabaliukai,
1 stiklinė -
Taukai (kiaulių),
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Nedideliame inde sumaišykite cukrų ir cinamoną. Vieną kiekvienos tortiljos pusę ištirpintu sviestu; pabarstykite cukraus mišiniu. Supjaustykite kiekvieną tortilją į aštuonias dalis. Sudėkite pusę traškučių vienu sluoksniu 38x25x2,5 kepimo skardoje. Kepkite 180C orkaitėje 10 to 12 minučių arba kai kraštai truputį paruduos (traškučiai taps traškūs šiek tiek pastovėję).
2. Tuo tarpu, ištirpinkite šokolado gabaliukus ir riebalus nedideliame inde. Išimkite traškučius iš orkaitės. Sudėkite juos į lėkštę vienu sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite puse tirpdyto šokolado mišinio.
3. Sudėkite likusius traškučius vienu sluoksniu į tą pačią 38x25x2,5 kepimo skardą. Kepkite kaip nurodyta aukščiau. Sudėkite juos į lėkštę antru sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite likusia puse tirpdyto šokolado mišinio. Patiekite šiltus ar atvėsusius.
Komentarai (4)
-
kepeja
2014-04-29 09:26
buvo skanu , aciu
