2 valandas mirkyti grybai tame pačiame vandenyje, verdami 1,5 val., pridėjus smulkiai supjaustyto pomidoro ir pomidorų padažo, acto, pipirų,
lauro lapelio, supjaustytų burokėlių, kopūstų. Kai daržovės pusiau suminkštėja, sudedamos stambiai supjaustytos bulvės, pasūdoma. Tiekiant įdedama grietinės.

Burokėlių sriuba su grybais ir pomidorais
INGREDIENTAI:
10 gramų | grybai (džiovinti) |
1 vienetas | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
200 gramų | burokėliai |
50 gramų | kopūstai |
50 gramų | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Daržovių sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Suomiška žuvienė
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Sriuba su makaronais
-
Šamienė
-
Vasariška sriuba
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Bulbienė
-
Špinatų sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Porų sriuba su dešrelėmis
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Trinta aguročių sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
Burokėlių sriuba su grybais ir pomidorais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Burokėliai,
200 gramų -
Kopūstai,
50 gramų -
Bulvės,
50 gramų - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
2 valandas mirkyti grybai tame pačiame vandenyje, verdami 1,5 val., pridėjus smulkiai supjaustyto pomidoro ir pomidorų padažo, acto, pipirų,
lauro lapelio, supjaustytų burokėlių, kopūstų. Kai daržovės pusiau suminkštėja, sudedamos stambiai supjaustytos bulvės, pasūdoma. Tiekiant įdedama grietinės.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Marius
2009-04-04 22:26
Gera sriuba!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...