2 valandas mirkyti grybai tame pačiame vandenyje, verdami 1,5 val., pridėjus smulkiai supjaustyto pomidoro ir pomidorų padažo, acto, pipirų,
lauro lapelio, supjaustytų burokėlių, kopūstų. Kai daržovės pusiau suminkštėja, sudedamos stambiai supjaustytos bulvės, pasūdoma. Tiekiant įdedama grietinės.

Burokėlių sriuba su grybais ir pomidorais
INGREDIENTAI:
10 gramų | grybai (džiovinti) |
1 vienetas | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
200 gramų | burokėliai |
50 gramų | kopūstai |
50 gramų | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Voveraičių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Vištienos sultinys
-
Baravykų sriuba
-
Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Šalta sriuba
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Šalta daržovių sriuba
Burokėlių sriuba su grybais ir pomidorais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Burokėliai,
200 gramų -
Kopūstai,
50 gramų -
Bulvės,
50 gramų - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
2 valandas mirkyti grybai tame pačiame vandenyje, verdami 1,5 val., pridėjus smulkiai supjaustyto pomidoro ir pomidorų padažo, acto, pipirų,
lauro lapelio, supjaustytų burokėlių, kopūstų. Kai daržovės pusiau suminkštėja, sudedamos stambiai supjaustytos bulvės, pasūdoma. Tiekiant įdedama grietinės.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Marius
2009-04-04 22:26
Gera sriuba!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...