2 valandas mirkyti grybai tame pačiame vandenyje, verdami 1,5 val., pridėjus smulkiai supjaustyto pomidoro ir pomidorų padažo, acto, pipirų,
lauro lapelio, supjaustytų burokėlių, kopūstų. Kai daržovės pusiau suminkštėja, sudedamos stambiai supjaustytos bulvės, pasūdoma. Tiekiant įdedama grietinės.

Burokėlių sriuba su grybais ir pomidorais
INGREDIENTAI:
10 gramų | grybai (džiovinti) |
1 vienetas | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
200 gramų | burokėliai |
50 gramų | kopūstai |
50 gramų | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta obuolių sriuba
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Juka
-
Saldi sriuba su džiovintais obuolais
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Trinta sriuba su salierais
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Džiovintų grybų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriubytė
-
Saldi makaronų sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Pomidorų moliūgų sriuba
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Brokolių trinta sriuba
-
Balinta sriuba
Burokėlių sriuba su grybais ir pomidorais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Burokėliai,
200 gramų -
Kopūstai,
50 gramų -
Bulvės,
50 gramų - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
2 valandas mirkyti grybai tame pačiame vandenyje, verdami 1,5 val., pridėjus smulkiai supjaustyto pomidoro ir pomidorų padažo, acto, pipirų,
lauro lapelio, supjaustytų burokėlių, kopūstų. Kai daržovės pusiau suminkštėja, sudedamos stambiai supjaustytos bulvės, pasūdoma. Tiekiant įdedama grietinės.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Marius
2009-04-04 22:26
Gera sriuba!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...