2 valandas mirkyti grybai tame pačiame vandenyje, verdami 1,5 val., pridėjus smulkiai supjaustyto pomidoro ir pomidorų padažo, acto, pipirų,
lauro lapelio, supjaustytų burokėlių, kopūstų. Kai daržovės pusiau suminkštėja, sudedamos stambiai supjaustytos bulvės, pasūdoma. Tiekiant įdedama grietinės.
Burokėlių sriuba su grybais ir pomidorais
INGREDIENTAI:
| 10 gramų | grybai (džiovinti) |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
| 200 gramų | burokėliai |
| 50 gramų | kopūstai |
| 50 gramų | bulvių |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Kopūstų sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Burnočių sriuba
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Agurklės sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Šalta sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Sriuba su makaronais
-
Burokėlių sriuba
-
Čili sriuba
-
Saldi makaronų sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Kopūstų sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
Burokėlių sriuba su grybais ir pomidorais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Burokėliai,
200 gramų -
Kopūstai,
50 gramų -
Bulvės,
50 gramų - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
2 valandas mirkyti grybai tame pačiame vandenyje, verdami 1,5 val., pridėjus smulkiai supjaustyto pomidoro ir pomidorų padažo, acto, pipirų,
lauro lapelio, supjaustytų burokėlių, kopūstų. Kai daržovės pusiau suminkštėja, sudedamos stambiai supjaustytos bulvės, pasūdoma. Tiekiant įdedama grietinės.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Marius
2009-04-04 22:26
Gera sriuba!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
