Mažus kiaušinius virti 7-8 minutes (verdančiame vandenyje), o didelius – 9-10 minučių.
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)

Kiaušiniai – vėžliukai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
7 vienetai | kiaušiniai |
20 gramų | sviestas |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė pica su faršu
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Vaisių vėrinukai
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Švelnūs suktinukai
-
Čeburėkai
-
Keptos krevetės
-
Kibinai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Pievagrybių garnyras
-
Spalvingi iešmeliai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Krevečių sumuštiniai
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Dešrelės spiralėje
Kiaušiniai – vėžliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Kiaušiniai,
7 vienetai -
Sviestas,
20 gramų -
Garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mažus kiaušinius virti 7-8 minutes (verdančiame vandenyje), o didelius – 9-10 minučių.
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...