šiek tiek | druska |
7 vienetai | kiaušiniai |
20 gramų | sviestas |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Fondiu iš moliūgo
- Sveiki brokolių rutuliukai
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Kiaušinienė su varškės sūriu
- Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
- Sumuštiniai su lašiša
- Suktukai su varške
- Vištienos tortas
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
- Krabų lazdelių kukuliai
- Sūrio rutuliukai
- Dideli Guliverio pirštai
- Šokoladiniai vaisiai
- Troškinti daržovių suktinukai
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Silkės užkandėlė
Kiaušiniai – vėžliukai
- Druska
-
Kiaušiniai,
7 vienetai -
Sviestas,
20 gramų -
Garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mažus kiaušinius virti 7-8 minutes (verdančiame vandenyje), o didelius – 9-10 minučių.
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)