Mažus kiaušinius virti 7-8 minutes (verdančiame vandenyje), o didelius – 9-10 minučių.
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)
Kiaušiniai – vėžliukai
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 7 vienetai | kiaušiniai |
| 20 gramų | sviestas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Pusryčių užkandėlė
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Užkandėlė su šonine
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Vištienos sandvičiai
-
Sumuštinukai
-
Pingviniukai
-
Karališki pusryčiai
-
Omletas su pomidorais
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Naminis varškės sūris
-
Duonos "suši"
-
Įdaryti pomidorai
-
Cukinijų gardėsis
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
Kiaušiniai – vėžliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Kiaušiniai,
7 vienetai -
Sviestas,
20 gramų -
Garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mažus kiaušinius virti 7-8 minutes (verdančiame vandenyje), o didelius – 9-10 minučių.
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
