Mažus kiaušinius virti 7-8 minutes (verdančiame vandenyje), o didelius – 9-10 minučių.
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)

Kiaušiniai – vėžliukai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
7 vienetai | kiaušiniai |
20 gramų | sviestas |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Sultingas Kebabas
-
Japoniški suktinukai
-
Boružėlės
-
Paprikų laiveliai
-
Šaltiena su vištiena
-
Užkandėlė su šonine
-
Silkė su salotomis
-
Keptos krevetės
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Ežiukai
-
Bulviniai traškučiai
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Gėlytės
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Pakora
-
Šokoladinės braškės
-
Šventiniai braškių vėrinukai
Kiaušiniai – vėžliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Kiaušiniai,
7 vienetai -
Sviestas,
20 gramų -
Garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mažus kiaušinius virti 7-8 minutes (verdančiame vandenyje), o didelius – 9-10 minučių.
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...