
10 vienetų | bulvių |
200 gramų | grietinė |
200 gramų | sūris ( fermentinis, tarkuotas,) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | krapai (švieži, smulkinti) |
Gerai išsukame ir šia mase įdarome bulvių geldeles, dedame ant kepimo skardos, ant bulvyčių viršaus pabarstome maltų pipirų, džiūvėsėlių ir kepame 15-20 min įkaitintoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadai su krevetėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Omleto keksiukai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Daržovių užkandėlė
-
Farširuota lydeka
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Avokadas su varške
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Sumuštinukai su silke
-
Spalvingi iešmeliai
-
Įdaryti artišokai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Vaisių desertas su brendžiu
"Firminė" bulvytė

- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
10 vienetų -
Grietinė,
200 gramų -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai, juodieji
- Krapai, švieži, smulkinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iškepame orkaitėje bulvių su lupenomis. Atvėsiname, perpjauname per pusę, šaukštelio pagalba išskobiame minkštimą. Į gilesnį dubenį dedame bulvių minkštimą ir kitas sudedamąsias dalis.
Gerai išsukame ir šia mase įdarome bulvių geldeles, dedame ant kepimo skardos, ant bulvyčių viršaus pabarstome maltų pipirų, džiūvėsėlių ir kepame 15-20 min įkaitintoje orkaitėje.
Komentarai (24)
-
Daiva
2015-06-19 15:05
O kur grybai ?
-
vytas
2011-04-30 20:47
Labai skanus blynai :super:
-
karolina
2011-03-07 16:19
Gan neblogai atrodo reikes isbandyti :)
-
juratera
2011-02-06 01:08
cikram lietuviui :-) :-D labai jau siauro akiračio ir mažo išprusimo turbūt esat, kad galvojat jog nuo keptų bulvių Jums užpakalį perštės :-D ...o jei perštės- nebėda, pasikasysit ir praeis :jee: :soku2: :super2:
-
Ruta
2011-02-01 19:16
atrodo tikrai idomiai ir turetu bus skanu.tik valgant tikriausiai ta lupena truputi kliudo...NADIA...kepk kol iskeps 180 orkaitej :super:
-
jolaNTA
2011-02-01 12:12
tikrai skanu :super:
-
Nadia
2010-12-29 20:50
Pasakykite prasau, kaip tas bulves iskepti? as bandziau orkaitej, tai laaabai ilgai kepa.. gal ne ta temperatura nustatau ar i ka ivinioti reikia? aciu
-
juratera
2010-11-17 18:41
Linui...kaip gaila, kad Jūsų toks siauras akiratis ir mažas supratimas apie bulves... :-D
-
Gerdute
2010-11-17 15:51
Eisiu ir as kazka panasaus gamint :D :super:
-
evelinka
2010-10-08 10:26
:super: :-D labai skanu. verta paragauti