
Braškių želės saldainiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | sultys (braškių) |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želatiną pakaitinant ištirpinti mažame vandens ir supilti į vaniliniu cukrumi paskanintas sultis, išmaišyti. Supilti į ledų indelius ir atšaldyti. Prieš išimant, indą trumpam pamerkti į šiltą .
2.
Saldainius dėti ant atšaldytos lėkštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Žiemos skanumynas
-
Naminiai "Bounti"
-
Saulėgražų ir šokolado saldainiai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Lengvi riešutų saldainiai
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Migdolų nuga
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Džiovintų vaisių saldainukai
-
Lizdeliai
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Naminė karamelė
-
Baltojo šokolado saldainiai
-
Mini pavlovos
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Morengai
-
Vaisiniai saldainiai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
Braškių želės saldainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Sultys, braškių,
200 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną pakaitinant ištirpinti mažame vandens ir supilti į vaniliniu cukrumi paskanintas sultis, išmaišyti. Supilti į ledų indelius ir atšaldyti. Prieš išimant, indą trumpam pamerkti į šiltą .
Saldainius dėti ant atšaldytos lėkštės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...