
Braškių želės saldainiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | sultys (braškių) |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želatiną pakaitinant ištirpinti mažame vandens ir supilti į vaniliniu cukrumi paskanintas sultis, išmaišyti. Supilti į ledų indelius ir atšaldyti. Prieš išimant, indą trumpam pamerkti į šiltą .
2.
Saldainius dėti ant atšaldytos lėkštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė karamelė
-
Zefyrai
-
Saldainiai su riešutais
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Rafaelo
-
Vaiduokliukai
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Saldainukai "Brigadeiros"
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Džiovintų vaisių saldainiai
-
Karamelės saldainukai
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
Džiovintų vaisių saldainukai
-
Lizdeliai
-
Morengai
-
Vaniliniai morengai
-
Saulėgražų ir šokolado saldainiai
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
Braškių želės saldainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Sultys, braškių,
200 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną pakaitinant ištirpinti mažame vandens ir supilti į vaniliniu cukrumi paskanintas sultis, išmaišyti. Supilti į ledų indelius ir atšaldyti. Prieš išimant, indą trumpam pamerkti į šiltą .
Saldainius dėti ant atšaldytos lėkštės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...