
Braškių želės saldainiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | sultys (braškių) |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želatiną pakaitinant ištirpinti mažame vandens ir supilti į vaniliniu cukrumi paskanintas sultis, išmaišyti. Supilti į ledų indelius ir atšaldyti. Prieš išimant, indą trumpam pamerkti į šiltą .
2.
Saldainius dėti ant atšaldytos lėkštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Naminė karamelė
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Velykė
-
Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
„Šokoladinis miškas“
-
Migdolų nuga
-
Saldainukai "Brigadeiros"
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
-
„Baltosios gėlės“
-
Šokoladiniai saldainiai
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Saulėgražų ir šokolado saldainiai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Karamelinės lazdelės
Braškių želės saldainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Sultys, braškių,
200 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną pakaitinant ištirpinti mažame vandens ir supilti į vaniliniu cukrumi paskanintas sultis, išmaišyti. Supilti į ledų indelius ir atšaldyti. Prieš išimant, indą trumpam pamerkti į šiltą .
Saldainius dėti ant atšaldytos lėkštės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...