šiek tiek | batonas |
šiek tiek | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių traškučiai
- Dešriukai
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Silkė su morkomis
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Piciukai
- Pikantiški migdolai
- Įdaryti burokėliai
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Įdaryti kiaušiniai
- Krabų mėsos „Rafaelo“
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Sūdytos lašišos receptas
- Riešutų užkandėlė
- Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
- Šaltiena "Gerulis"
- Kiaušiniai su arbata
Batono pyragėliai
- Batonas
- Kiaušiniai
- Cukrus
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į keptuvę įpilti aliejaus ir kaitinti, o per tą laiką: Į dubenį įmušti 3 (kiaušinių kiekį žiūrėti pagal norimas porcijas). Įberti 5 kupinus šaukštelius cukraus. Išmaišyti. Į gautą masę merkti batono riekeles (perpjautas pusiau, ar dar smulkiau). Išmitkytą batoną dėti keptuvėn ir kepti abi puses.
Komentarai (8)
-
lietuvis
2010-11-30 18:25
mes darem sita patiekala.galit patalpinti nuotrauka plz. :super: ;-) :-)
-
kene devlilge
2009-11-21 22:14
paprasta, lengva ir skanu :super:
-
Dijana
2009-10-27 15:21
Labai paprasta ir skanu svarbiausia neužima dauk laiko gamyba :-)
-
gabriele
2009-09-30 14:50
sie blyneliai tikrai skanus ;-)
-
plius
2009-09-09 19:13
jei norit daugiau skystalo ipilkit pieno ;) dar skaniau.
-
hmmmmmmm :P
2009-08-25 14:07
kazkaip labai paprasta bet visai valgoma ir neuzima daug laiko %-)