
Batono pyragėliai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | batonas |
šiek tiek | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į keptuvę įpilti aliejaus ir kaitinti, o per tą laiką: Į dubenį įmušti 3 (kiaušinių kiekį žiūrėti pagal norimas porcijas). Įberti 5 kupinus šaukštelius cukraus. Išmaišyti. Į gautą masę merkti batono riekeles (perpjautas pusiau, ar dar smulkiau). Išmitkytą batoną dėti keptuvėn ir kepti abi puses.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Žiemos skanumynas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Vištos spurgos
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Karališkos krevetės
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Įdarytas agurotis
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Silkės užkandelė
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkė pataluose
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kepti svogūno žiedai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kumpio suktinukai
Batono pyragėliai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Batonas
- Kiaušiniai
- Cukrus
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į keptuvę įpilti aliejaus ir kaitinti, o per tą laiką: Į dubenį įmušti 3 (kiaušinių kiekį žiūrėti pagal norimas porcijas). Įberti 5 kupinus šaukštelius cukraus. Išmaišyti. Į gautą masę merkti batono riekeles (perpjautas pusiau, ar dar smulkiau). Išmitkytą batoną dėti keptuvėn ir kepti abi puses.
Reklama:
Komentarai (8)
-
lietuvis
2010-11-30 18:25
mes darem sita patiekala.galit patalpinti nuotrauka plz. :super: ;-) :-)
-
kene devlilge
2009-11-21 22:14
paprasta, lengva ir skanu :super:
-
Dijana
2009-10-27 15:21
Labai paprasta ir skanu svarbiausia neužima dauk laiko gamyba :-)
-
gabriele
2009-09-30 14:50
sie blyneliai tikrai skanus ;-)
-
plius
2009-09-09 19:13
jei norit daugiau skystalo ipilkit pieno ;) dar skaniau.
-
hmmmmmmm :P
2009-08-25 14:07
kazkaip labai paprasta bet visai valgoma ir neuzima daug laiko %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...