Batono kukuliai
INGREDIENTAI:
| 125 gramai | batonas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | žalumynų |
| 150 mililitrų | pienas |
| šiek tiek | sviestas (kepimui) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Batoną supjaustyti kubeliais, užpilti pašildytu pienu ir palikti 30 min. Svogūną smulkiai supjaustyti, pakepinti, kol suminkštės, sudėti į batono masę, įmušti kiaušinį, smulkiai kapotus žalumynus, prieskonius, gerai išmaišyti, palaikyti apie val. Suformuoti mažus kukulius, sudėti į verdantį pasūdytą vandenį. Virti 15 min ant silpnos ugnies. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Vėrinukai su lašiša
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Silkių vyniotiniai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Švelnūs suktinukai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Naminė pica su faršu
Batono kukuliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Batonas,
125 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Žalumynai
-
Pienas,
150 mililitrų - Sviestas, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną supjaustyti kubeliais, užpilti pašildytu pienu ir palikti 30 min. Svogūną smulkiai supjaustyti, pakepinti, kol suminkštės, sudėti į batono masę, įmušti kiaušinį, smulkiai kapotus žalumynus, prieskonius, gerai išmaišyti, palaikyti apie val. Suformuoti mažus kukulius, sudėti į verdantį pasūdytą vandenį. Virti 15 min ant silpnos ugnies. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
