
50 mililitrų | vanduo |
300 gramų | cukrus |
500 gramų | pieniško šokolado (aš naudojau baltąjį) |
400 gramų | migdolai (be odelių) |
60 gramų | juodojo šokolado |
4 valgomieji šaukštai | kakava |
Į cukraus sirupą suberkite riešutus ir išmaišykite. Leiskite pastovėti ir atvėsti.
Pasilikite 25 ar 40 riešutų saldainių įdarui, likusius riešutus sumalkite.
Ištirpinkite šokoladą, kad būtų tirštos grietinės konsistencijos, bet ne skystas!
Į šokoladą suberkite riešutus ir išmaišykite.
Šokolado masę imkite su rankomis ir formuokite nedidelius saldainius su riešutu viduje. Kai suformuosite saldainius, dalį jų pavoliokite kakavos milteliuose, o kitą dalį pamirkykite ištirpintame šokolade.
Skanaus!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Lengvi riešutų saldainiai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Migdoliniai triufeliai
-
Vynuogės šokolade
-
Džiovintų vaisių saldainukai
-
Ledų desertas su „m&m“
-
„Baltosios gėlės“
-
Vasariški morengai
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
„Šokoladinis miškas“
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Naminė karamelė
-
Mini pavlovos
Saldainiai su riešutais

- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
50 mililitrų -
Cukrus,
300 gramų -
Pieniškas šokoladas, aš naudojau baltąjį,
500 gramų -
Migdolai, be odelių,
400 gramų -
Juodasis šokoladas,
60 gramų -
Kakava,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į puodą įpilkite vandenį ir citrinos sulčių (2 šaukštus). Suberkite cukrų ir nuolat maišant kaitinkite, kol cukrus ištirpsta.
Į cukraus sirupą suberkite riešutus ir išmaišykite. Leiskite pastovėti ir atvėsti.
Pasilikite 25 ar 40 riešutų saldainių įdarui, likusius riešutus sumalkite.
Ištirpinkite šokoladą, kad būtų tirštos grietinės konsistencijos, bet ne skystas!
Į šokoladą suberkite riešutus ir išmaišykite.
Šokolado masę imkite su rankomis ir formuokite nedidelius saldainius su riešutu viduje. Kai suformuosite saldainius, dalį jų pavoliokite kakavos milteliuose, o kitą dalį pamirkykite ištirpintame šokolade.
Skanaus!!!
Komentarai (3)
-
profas
2016-02-28 13:00
tai kas parase sita brieda pats gali perskaityt ir suprast kad technologiskai visiskai nesiprantama kas ir kaip gaminama
-
(anonimas)
2013-02-26 16:14
:parselis: :myliu: %-) :alus: :soku: :jee: :jee: :valgau: :aiskinu: