2 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
1 stiklinė | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
1.5 arbatinio šaukštelio | majonezas ( VILNIUS) |
1 vienetas | kiaušiniai |
Įdėti ir šildyti mikrobangų krosnelėje 2 - 3 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Omletas su paprika
- Lazanija su Bolonijos padažu
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Faršo užkepėlė su daržovėmis
- Ryžių apkepas
- Daržovių užkepėlė su vištiena
- Lazaninis makaronų apkepas
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Lazanija su baziliku
- Kopūstų tortas
- Paprastoji lazanija
- Vištienos apkepas
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Apkepas "Vyras virtuvėje"
- Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
- Gardžioji pica
- Makaronų apkepas
- Greitas bulvių apkepas
- Moliūgų ir obuolių apkepas
- Vištienos ir moliūgų apkepėlė
Avižinės košės - manų pudingas su majonezu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Avižiniai dribsniai,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Majonezas, VILNIUS,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užkaitinti pieną su druska ir cukrumi iki virimo. Tada sudėti avižinius dribsnius (ne greito paruošimo), maišyti, pavirti kelias minutes. Vėliau sudėti manų kruopas, nuolatos maišant, kad nebūtų gumulėlių. Košė neturi būti tiršta.
Į košę dėti majonezą, išmaišyti.
Atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Trynį mušti į košę, išmaišyti. Kiaušinio baltymą suplakti iki standžių putų. Atsargiai jį įmaišyti į košės masę. Ji turi gautis ne itin tiršta.
Pilti masę į sviestu išteptą puodelį.
Įdėti ir šildyti mikrobangų krosnelėje 2 - 3 min.