Avižinės košės - manų pudingas su majonezu
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
1 valgomasis šaukštas manų kruopos
1 stiklinė pienas
1 arbatinis šaukštelis cukrus
0.25 arbatinio šaukštelio druska
1.5 arbatinio šaukštelio majonezas ( VILNIUS)
1 vienetas kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Užkaitinti pieną su druska ir cukrumi iki virimo. Tada sudėti avižinius dribsnius (ne greito paruošimo), maišyti, pavirti kelias minutes. Vėliau sudėti manų kruopas, nuolatos maišant, kad nebūtų gumulėlių. Košė neturi būti tiršta.
2.
Į košę dėti majonezą, išmaišyti.
3.
Atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Trynį mušti į košę, išmaišyti. Kiaušinio baltymą suplakti iki standžių putų. Atsargiai jį įmaišyti į košės masę. Ji turi gautis ne itin tiršta.
4.
Pilti masę į sviestu išteptą puodelį.
Įdėti ir šildyti mikrobangų krosnelėje 2 - 3 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Avižinės košės - manų pudingas su majonezu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Užkaitinti pieną su druska ir cukrumi iki virimo. Tada sudėti avižinius dribsnius (ne greito paruošimo), maišyti, pavirti kelias minutes. Vėliau sudėti manų kruopas, nuolatos maišant, kad nebūtų gumulėlių. Košė neturi būti tiršta.

  2. Į košę dėti majonezą, išmaišyti.

  3. Atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Trynį mušti į košę, išmaišyti. Kiaušinio baltymą suplakti iki standžių putų. Atsargiai jį įmaišyti į košės masę. Ji turi gautis ne itin tiršta.

  4. Pilti masę į sviestu išteptą puodelį.
    Įdėti ir šildyti mikrobangų krosnelėje 2 - 3 min.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų