šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
3 vienetai | pomidorai |
100 gramų | sūris (maskarponės) |
200 gramų | sūris (FETA) |
300 gramų | makaronai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų apkepas su varške
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Makaronai su daržovėmis
- Lazanija su Bolonijos padažu
- Lazanija su lašiša
- Lazaninis makaronų apkepas
- Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
- Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai
- Garfildo lazanija
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Lazanija su moliūgais
- Makaronų vamzdelių apkepas
- Įdaryta lazanija
- Romėniška užkepėlė
- Lazanija
- Makaronų apkepas su sūriu
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Makaronų apkepas su kalakutiena
Makaronai su maskarponės ir fetos sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Aliejus
- Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai,
3 vienetai -
Sūris, maskarponės,
100 gramų -
Sūris, FETA,
200 gramų -
Makaronai,
300 gramų - Prieskoniai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirti makaronus.
Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu. Nulupti jų odelę, supjaustyti ir dėti į keptuvę. Šiek tiek patroškinti su trupučiu aliejaus. Įspausti česnaką ir dar šiek tiek patroškinti. Sudėti maskarponės sūrį ir palikti troškintis ant mažos ugnies. Į maskarponės sūrio ir pomidorų masę sudėti išvirtus makaronus. Viską išmaišyti ir sudėti į stiklinį indą. Makaronus apibarstome susmulkintu fetos sūriu ir šauname į orkaitę. Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 15-20 min.
Patiekiame apibarstytus petražolėmis.