Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kiaušiniai
200 mililitrų pienas
100 gramų miltai
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
1 kilogramas bulvių
1 valgomasis šaukštas sviestas
4 vienetai svogūnai
1 žiupsnelis muskatas
2 valgomieji šaukštai majonezas (VILNIUS)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius, pieną, majoneza VILNIUS, miltus, žiupsnelį druskos ir pipirų išplakti. Bulves nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais.
2.
Sviestą ištirpinti keptuvėje ir sudėti bulves, kepti 10 min .Svogūnus supjaustyti, pakepinti ant sviesto, sudėti ant bulvių keptuvėje ir dar trumpai pakepinti, užberti tarkuotu muskatu, druska, pipirais. Išmaišyti.
3.
Į kepimo indą sudėti masę ir užpilti kiaušinių ir miltų plakiniu. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius, pieną, majoneza VILNIUS, miltus, žiupsnelį druskos ir pipirų išplakti. Bulves nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais.

  2. Sviestą ištirpinti keptuvėje ir sudėti bulves, kepti 10 min .Svogūnus supjaustyti, pakepinti ant sviesto, sudėti ant bulvių keptuvėje ir dar trumpai pakepinti, užberti tarkuotu muskatu, druska, pipirais. Išmaišyti.

  3. Į kepimo indą sudėti masę ir užpilti kiaušinių ir miltų plakiniu. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų