
Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kiaušiniai |
200 mililitrų | pienas |
100 gramų | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 kilogramas | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
4 vienetai | svogūnai |
1 žiupsnelis | muskatas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius, pieną, majoneza VILNIUS, miltus, žiupsnelį druskos ir pipirų išplakti. Bulves nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais.
2.
Sviestą ištirpinti keptuvėje ir sudėti bulves, kepti 10 min .Svogūnus supjaustyti, pakepinti ant sviesto, sudėti ant bulvių keptuvėje ir dar trumpai pakepinti, užberti tarkuotu muskatu, druska, pipirais. Išmaišyti.
3.
Į kepimo indą sudėti masę ir užpilti kiaušinių ir miltų plakiniu. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kugelis su meile
-
Bulvių patiekalas
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulvių kepsnys
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Bulvių apkepas
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Bulvinis pyragas
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Bulvinė pica
-
Bulvių apkepas
-
Prancūziškas pyragas
-
Kugelis kiek kitaip
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulvių casserole
-
Pyragas su bulvėmis
-
Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
200 mililitrų -
Miltai,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Bulvės,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
4 vienetai -
Muskatas,
1 žiupsnelis -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius, pieną, majoneza VILNIUS, miltus, žiupsnelį druskos ir pipirų išplakti. Bulves nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais.
Sviestą ištirpinti keptuvėje ir sudėti bulves, kepti 10 min .Svogūnus supjaustyti, pakepinti ant sviesto, sudėti ant bulvių keptuvėje ir dar trumpai pakepinti, užberti tarkuotu muskatu, druska, pipirais. Išmaišyti.
Į kepimo indą sudėti masę ir užpilti kiaušinių ir miltų plakiniu. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...