Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
AUTORIUS:
Zigmas,
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 bulvių
2 vienetai svogūnai
240 gramų zigmo klasikinė silpnai sūdyta silkių filė
30 gramų ančiuvių
100 mililitrų grietinėlės, 35%
2 valgomieji šaukštai sviestas
10 vienetų alyvuogių kalamata
100 gramų kietasis sūris
1 valgomasis šaukštas graikiniai riešutai
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje su įkaitintu sviestu ir trupučiu druskos, kol taps gintariniai.
Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą, pabarstykite druska ir pipirais.
Ant bulvių sudėkite pakepintus svogūnus. Ant šių – susmulkintą silkę ir ančiuvius, pasmulkintus riešutus. Užpilkite grietinėlę, užberkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite 170 ºC orkaitėje 50–60 min., iki bulvės bus minkštos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje su įkaitintu sviestu ir trupučiu druskos, kol taps gintariniai.
Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą, pabarstykite druska ir pipirais.
Ant bulvių sudėkite pakepintus svogūnus. Ant šių – susmulkintą silkę ir ančiuvius, pasmulkintus riešutus. Užpilkite grietinėlę, užberkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite 170 ºC orkaitėje 50–60 min., iki bulvės bus minkštos.

Receptą atsiuntė Zigmas
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų