Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje su įkaitintu sviestu ir trupučiu druskos, kol taps gintariniai.
Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą, pabarstykite druska ir pipirais.
Ant bulvių sudėkite pakepintus svogūnus. Ant šių – susmulkintą silkę ir ančiuvius, pasmulkintus riešutus. Užpilkite grietinėlę, užberkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite 170 ºC orkaitėje 50–60 min., iki bulvės bus minkštos.
Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 4 | bulvių |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 240 gramų | zigmo klasikinė silpnai sūdyta silkių filė |
| 30 gramų | ančiuvių |
| 100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 10 vienetų | alyvuogių kalamata |
| 100 gramų | kietasis sūris |
| 1 valgomasis šaukštas | graikiniai riešutai |
| šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Kugelis su meile
-
Bulvių apkepas
-
Kugelis
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bulvių pica
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulvių suflė
-
Prancūziškas pyragas
-
Mėsos apkepas
-
Bulvinis pyragas
-
Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
"Kiaušinienė" pietums
Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Bulvės,
4 -
Svogūnai,
2 vienetai -
ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė ,
240 gramų -
Ančiuviai,
30 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogės kalamata,
10 vienetų -
Kietasis sūris,
100 gramų -
Graikiniai riešutai,
1 valgomasis šaukštas - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje su įkaitintu sviestu ir trupučiu druskos, kol taps gintariniai.
Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą, pabarstykite druska ir pipirais.
Ant bulvių sudėkite pakepintus svogūnus. Ant šių – susmulkintą silkę ir ančiuvius, pasmulkintus riešutus. Užpilkite grietinėlę, užberkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite 170 ºC orkaitėje 50–60 min., iki bulvės bus minkštos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
