4 | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
240 gramų | zigmo klasikinė silpnai sūdyta silkių filė |
30 gramų | ančiuvių |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
10 vienetų | alyvuogių kalamata |
100 gramų | kietasis sūris |
1 valgomasis šaukštas | graikiniai riešutai |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą, pabarstykite druska ir pipirais.
Ant bulvių sudėkite pakepintus svogūnus. Ant šių – susmulkintą silkę ir ančiuvius, pasmulkintus riešutus. Užpilkite grietinėlę, užberkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite 170 ºC orkaitėje 50–60 min., iki bulvės bus minkštos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir vištienos apkepas
- Jautienos apkepas su pankoliu
- Bulvių ir faršo apkepas
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Bulvių ir varškės apkepas
- Kugelis su meile
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
- Bulvių plokštainis
- Greitas bulvių apkepas
- Plokštainis „Močiutės kugelio prisiminimas“
- Bulvių suflė
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Kugelis
- Apkeptos bulvės su sūriu
- Itališkai pagamintos bulvės
- Mėsos apkepas
- Bulvių pica
- Baltarusiškas bulvių apkepas
Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Bulvės,
4 -
Svogūnai,
2 vienetai -
ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė ,
240 gramų -
Ančiuviai,
30 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogės kalamata,
10 vienetų -
Kietasis sūris,
100 gramų -
Graikiniai riešutai,
1 valgomasis šaukštas - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje su įkaitintu sviestu ir trupučiu druskos, kol taps gintariniai.
Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą, pabarstykite druska ir pipirais.
Ant bulvių sudėkite pakepintus svogūnus. Ant šių – susmulkintą silkę ir ančiuvius, pasmulkintus riešutus. Užpilkite grietinėlę, užberkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite 170 ºC orkaitėje 50–60 min., iki bulvės bus minkštos.