100 gramų | sviestas |
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukraus pudra |
50 gramų | prieskoniai (RUDUDU) |
100 gramų | aviečių |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiukai pailgiukai su varške
- Papajaus pyragėliai
- Šventiniai sausainiai
- Skanūs sausainėliai
- Plikyta duonelė "Mariaus"
- Kefyriniai keksiukai
- Prancūziškas pyragas
- Šokoladinis cukinijų pyragas
- Bandelės vyrams
- Trupininis pyragas
- Džiovintų vaisių pyragas
- Šokoladinis tortas
- Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
- Everestas
- Kopūstų duonelė
- Naminis Raffaello tortas
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Imbieriniai sausainukai
- Vyšnių tortas
- Apelsininis pyragas
Avietiniai Eklerai su Rududu
-
Sviestas,
100 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Prieskoniai, RUDUDU,
50 gramų -
Avietės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies, įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo. Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. Iškepusius atvėsiname. Įpjauname kiekvieną eklerą ir į jį įšvirkščiame šiek tiek "Rududu" išmaišytu su margarinu ir paskaniname avietėmis. Tad skanaus!