Avietiniai Eklerai su Rududu
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | sviestas |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | cukraus pudra |
| 50 gramų | prieskoniai (RUDUDU) |
| 100 gramų | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies, įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo. Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. Iškepusius atvėsiname. Įpjauname kiekvieną eklerą ir į jį įšvirkščiame šiek tiek "Rududu" išmaišytu su margarinu ir paskaniname avietėmis. Tad skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai su saldainiukais vaikams
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Bananiniai - snikersiniai keksiukai
-
Pyragėlis su uogomis
-
Senoviniai vafliai
-
Sausainiai "Sveikuoliukai"
-
Pikantiška duona
-
Bandelės su varške
-
Moliūginis varškės pyragas
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Kriaušinės skarelės
-
Pica iš pusiau trapios tešlos
-
Sausainiai su varške
-
Varškės spurgos
-
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
-
Nekeptas tortas su braškėmis
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Imbieriniai keksiukai
-
Imbieriniai sausainiai
-
Lietinių tortas
Avietiniai Eklerai su Rududu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Sviestas,
100 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Prieskoniai, RUDUDU,
50 gramų -
Avietės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies, įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo. Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. Iškepusius atvėsiname. Įpjauname kiekvieną eklerą ir į jį įšvirkščiame šiek tiek "Rududu" išmaišytu su margarinu ir paskaniname avietėmis. Tad skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
