Avietiniai Eklerai su Rududu
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | sviestas |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | cukraus pudra |
| 50 gramų | prieskoniai (RUDUDU) |
| 100 gramų | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies, įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo. Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. Iškepusius atvėsiname. Įpjauname kiekvieną eklerą ir į jį įšvirkščiame šiek tiek "Rududu" išmaišytu su margarinu ir paskaniname avietėmis. Tad skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Gardus medaus pyragas
-
Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
-
Sodininkų duona
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Moliūgų pyragas
-
Tortas su mangais
-
Pyragas su vyšnių uogiene
-
Bandelės su bulvėmis
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Naminė duona su saulėgrąžomis
-
Pikantiški pyragėliai
-
Angliškas tortas
-
Česnakinė duona su petražolėmis
-
Šventiniai sausainiai
-
Morenginiai pyragėliai su kremu
-
Kakavinis pyragaitis
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Paprastas obuolių pyragas
-
Keksiukai
Avietiniai Eklerai su Rududu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Sviestas,
100 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Prieskoniai, RUDUDU,
50 gramų -
Avietės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies, įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo. Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. Iškepusius atvėsiname. Įpjauname kiekvieną eklerą ir į jį įšvirkščiame šiek tiek "Rududu" išmaišytu su margarinu ir paskaniname avietėmis. Tad skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
