1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.
Arvydo ananasų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 60 mililitrų | romas (juodas) |
| 5 valgomieji šaukštai | medus |
| 1 vienetas | ananasų |
| 225 gramai | mascarpone sūris |
| 2 vienetai | žalioji citrina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Vaisių salotos
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Želė "Trispalvė"
-
Karamelinės lazdelės
-
Vaisinis desertas
-
Lemon posset
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Dribsniai su vaisiais
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Želė su vaisiais
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Vaisiai drebučiuose
-
Obuoliai šokolade
-
Varškės ledai
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Grietinėlė su braškėmis
Arvydo ananasų desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Romas, juodas,
60 mililitrų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Ananasai,
1 vienetas -
Mascarpone sūris,
225 gramai -
Žalioji citrina,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabrielius
2011-11-03 13:48
skanu turetu buti :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
