1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.
Arvydo ananasų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 60 mililitrų | romas (juodas) |
| 5 valgomieji šaukštai | medus |
| 1 vienetas | ananasų |
| 225 gramai | mascarpone sūris |
| 2 vienetai | žalioji citrina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių pienas
-
Želė "Trispalvė"
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Bakalieno Tinginys
-
Pudingas
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Ananasų kukuliukai
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Labai skani braškių sriuba
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Sveikuolių ledai
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Kuskuso desertas
-
Vasariškas desertas
-
Sūrio desertas
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Braškių desertas per minutę
-
Tinginys pagal J. Oliverį
Arvydo ananasų desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Romas, juodas,
60 mililitrų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Ananasai,
1 vienetas -
Mascarpone sūris,
225 gramai -
Žalioji citrina,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabrielius
2011-11-03 13:48
skanu turetu buti :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
