1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.

Arvydo ananasų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
60 mililitrų | romas (juodas) |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 vienetas | ananasų |
225 gramai | mascarpone sūris |
2 vienetai | žalioji citrina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Obuolių šerbetas
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Žele desertas
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Braškinis tiramisu
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Margas varškės desertas
-
Tortas su uogienės padažu
-
Labai skani braškių sriuba
-
Nugos tortas
-
Margutis
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Šokoladiniai bananai
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Migdolų nuga
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Melionų desertas
-
Citrinų šerbetas
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
Arvydo ananasų desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Romas, juodas,
60 mililitrų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Ananasai,
1 vienetas -
Mascarpone sūris,
225 gramai -
Žalioji citrina,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabrielius
2011-11-03 13:48
skanu turetu buti :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...