1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.

Arvydo ananasų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
60 mililitrų | romas (juodas) |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 vienetas | ananasų |
225 gramai | mascarpone sūris |
2 vienetai | žalioji citrina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškumėlis
-
Braškinis tiramisu
-
Varškės desertas su persikais
-
Desertinė avižinė košė
-
Šokoladiniai bananai
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Vasariški pusryčiai
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Bananai šokolade
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Vaisiai šokolade
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Naminis natūralus jogurtas
-
Nugos tortas
Arvydo ananasų desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Romas, juodas,
60 mililitrų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Ananasai,
1 vienetas -
Mascarpone sūris,
225 gramai -
Žalioji citrina,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabrielius
2011-11-03 13:48
skanu turetu buti :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...