Šviežūs uogų ledai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | uogos (šaldytas (avietės, mėlynės, gervuogės)) |
50 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi (30-35% riebumo)) |
5 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
2 vienetai | mėta (šviežia, lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Virtuviniame kombaine arba smulkintuvu sutrinti šaldytas uogas, cukraus pudrą ir grietinėlę iki vientisos masės.
2.
Ledus patiekti iš karto rutuliukais ir nepamiršti papuošti šviežios mėtos lapeliais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ledų tortas
- Ledai ant pagaliuko
- Šokoladiniai kavos ledai
- Mango ledai
- Naminiai ledai su riešutais
- Kava su ledais
- Persikų desertas
- Plakti ledai
- Greiti braškiniai ledai
- Juodųjų serbentų sausainiai
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Kavos ir ledų desertas
- Grietinėlės ledai
- Kokteilis su datulėmis
- Šokoladiniai ir apelsininiai naminiai ledai
- Citrinų šerbetas
- Arbūzų šerbetas
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Jogurto ledai
- Ledai su braškėmis
Šviežūs uogų ledai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Uogos, šaldytas (avietės, mėlynės, gervuogės),
250 gramų -
Grietinėlė, 35%, riebi (30-35% riebumo),
50 mililitrų -
Cukraus pudra,
5 valgomieji šaukštai -
Mėta, šviežia, lapeliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtuviniame kombaine arba smulkintuvu sutrinti šaldytas uogas, cukraus pudrą ir grietinėlę iki vientisos masės.
Ledus patiekti iš karto rutuliukais ir nepamiršti papuošti šviežios mėtos lapeliais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vik
2016-05-28 18:01
Sviezus?
-
Emilija
2014-06-27 23:06
Labai skanu. Kur žmonės taip moka daryti.:-P
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...