Aguoniniai sausainiai
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
| 300 gramų | miltai |
| 200 gramų | kepinių margarino |
| 150 gramų | cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | aguonų |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Margariną ištirpinti ir sumaišyti su cukrumi. Įmušti kiaušinius ir viską truputį paplakti šakute.
2.
Miltus, kepimo miltelius ir aguonas sumaišyti ir berti į sviesto ir kiaušinių mišinį. Išminkyti tešlą. Ją palaikyti apie 1 valandą šaldytuve ir formuoti norimo dydžio sausainius.
3.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasti Ingos sausainukai
-
Reino sausainiai
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Sausainiai „Mano meilei“
-
Meduolinė karieta
-
Sezamo sausainiai
-
Trapūs sausainiai
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Skanūs sausainėliai
-
Barankėlės
-
Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
-
Meduolis su razinomis
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Baltijos pyragėliai
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Sausainiai su riešutais
-
Žiedeliai
-
Juostelės su džemu
-
Mėlynių žvaigždutės
-
Kalėdiniai sausainiai
Aguoniniai sausainiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Miltai,
300 gramų -
Kepinių margarinas,
200 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aguonos,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Irvyda
Gaminimo eiga:
Margariną ištirpinti ir sumaišyti su cukrumi. Įmušti kiaušinius ir viską truputį paplakti šakute.
Miltus, kepimo miltelius ir aguonas sumaišyti ir berti į sviesto ir kiaušinių mišinį. Išminkyti tešlą. Ją palaikyti apie 1 valandą šaldytuve ir formuoti norimo dydžio sausainius.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
