
Sausainiai su varške ir cinamonu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | varškė |
250 gramų | miltai |
200 gramų | sviestas |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 stiklinės | vanilinis cukrus |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame persijotus miltus ir kepimo miltelius (miltų dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų).
2.
Minkome tešlą. Baigus minkyti dedame 1 valandai į šaldytuvą.
3.
Atvėsusią tešlą padaliname į keturias dalis ir iškočiojame kuo plonesnį lakštą.
4.
Su stikline išspaudžiame apskritimus.
5.
Abi apskritimo puses išvoliojame cinamoniniame cukruje ir sulankstome du kartus per pusę.
6.
Sausainį dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti ir dar kartą išvoliojame cinamonineme cukruje.
7.
Kepame 180°C orkaitėje apie 20 minučių, arba kol gražiai paruduoja.
8.
Atvėsiname. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trys muškietininkai - sausainiukai
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Vamzdeliai su avietėmis
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
Kalėdinė eglutė
-
Skanūs sausainėliai
-
Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
-
Songoko sausainiai
-
Sūrinukai
-
Meduolinė karieta
-
Švilpukai
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Sausainiai „Cappuccino“
-
Krekeriai
-
Imbieriniai sausainiai
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Obuolių sausainiai
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Sausainiai su varške ir cinamonu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
250 gramų -
Miltai,
250 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame persijotus miltus ir kepimo miltelius (miltų dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų).
Minkome tešlą. Baigus minkyti dedame 1 valandai į šaldytuvą.
Atvėsusią tešlą padaliname į keturias dalis ir iškočiojame kuo plonesnį lakštą.
Su stikline išspaudžiame apskritimus.
Abi apskritimo puses išvoliojame cinamoniniame cukruje ir sulankstome du kartus per pusę.
Sausainį dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti ir dar kartą išvoliojame cinamonineme cukruje.
Kepame 180°C orkaitėje apie 20 minučių, arba kol gražiai paruduoja.
Atvėsiname. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...