Sausainiai su varške ir cinamonu
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Karštą vasaros dieną skanu atsigerti šalto pieno su sausainukais. Karštą vasaros dieną skanu atsigerti šalto pieno su sausainukais. Milda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų varškė
250 gramų miltai
200 gramų sviestas
1 stiklinė cukrus
0.5 stiklinės vanilinis cukrus
2 valgomieji šaukštai cinamonas
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame persijotus miltus ir kepimo miltelius (miltų dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų).
2.
Minkome tešlą. Baigus minkyti dedame 1 valandai į šaldytuvą.
3.
Atvėsusią tešlą padaliname į keturias dalis ir iškočiojame kuo plonesnį lakštą.
4.
Su stikline išspaudžiame apskritimus.
5.
Abi apskritimo puses išvoliojame cinamoniniame cukruje ir sulankstome du kartus per pusę.
6.
Sausainį dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti ir dar kartą išvoliojame cinamonineme cukruje.
7.
Kepame 180°C orkaitėje apie 20 minučių, arba kol gražiai paruduoja.
8.
Atvėsiname. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Sausainiai su varške ir cinamonu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Karštą vasaros dieną skanu atsigerti šalto pieno su sausainukais. Milda
Gaminimo eiga:
  1. Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame persijotus miltus ir kepimo miltelius (miltų dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų).

  2. Minkome tešlą. Baigus minkyti dedame 1 valandai į šaldytuvą.

  3. Atvėsusią tešlą padaliname į keturias dalis ir iškočiojame kuo plonesnį lakštą.

  4. Su stikline išspaudžiame apskritimus.

  5. Abi apskritimo puses išvoliojame cinamoniniame cukruje ir sulankstome du kartus per pusę.

  6. Sausainį dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti ir dar kartą išvoliojame cinamonineme cukruje.

  7. Kepame 180°C orkaitėje apie 20 minučių, arba kol gražiai paruduoja.

  8. Atvėsiname. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų