![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sausainiai su varške ir cinamonu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | varškė |
250 gramų | miltai |
200 gramų | sviestas |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 stiklinės | vanilinis cukrus |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame persijotus miltus ir kepimo miltelius (miltų dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų).
2.
Minkome tešlą. Baigus minkyti dedame 1 valandai į šaldytuvą.
3.
Atvėsusią tešlą padaliname į keturias dalis ir iškočiojame kuo plonesnį lakštą.
4.
Su stikline išspaudžiame apskritimus.
5.
Abi apskritimo puses išvoliojame cinamoniniame cukruje ir sulankstome du kartus per pusę.
6.
Sausainį dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti ir dar kartą išvoliojame cinamonineme cukruje.
7.
Kepame 180°C orkaitėje apie 20 minučių, arba kol gražiai paruduoja.
8.
Atvėsiname. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai „Mano meilei“
-
Meduolinė karieta
-
Trapūs sausainiai
-
Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
-
Pirštai
-
„Paršiukai“
-
Meduolis su razinomis
-
Desertinis sausainis Aukselis
-
Mini sausainėliai
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Baltijos pyragėliai
-
„Torketti“
-
Kokosiniai sausainiai su šokoladu
-
Krekeriai
-
Sausainiai su mandarinais ir avietėmis
-
Susuktukai su moliūgu
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Sausainiai su varške
-
Sausainiukai-pumpačiukai
Sausainiai su varške ir cinamonu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
250 gramų -
Miltai,
250 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame persijotus miltus ir kepimo miltelius (miltų dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų).
Minkome tešlą. Baigus minkyti dedame 1 valandai į šaldytuvą.
Atvėsusią tešlą padaliname į keturias dalis ir iškočiojame kuo plonesnį lakštą.
Su stikline išspaudžiame apskritimus.
Abi apskritimo puses išvoliojame cinamoniniame cukruje ir sulankstome du kartus per pusę.
Sausainį dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti ir dar kartą išvoliojame cinamonineme cukruje.
Kepame 180°C orkaitėje apie 20 minučių, arba kol gražiai paruduoja.
Atvėsiname. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...