Populiariausi receptai šią savaitę

Vyšnių uogienė

Komentarai: 6
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga: instructions

Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus.
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.

Rekomenduojame:

Komentarai (6)


  • galima 2014-07-10 15:12

    paprastai,- nueini i maxima ir nusiperki sintetinio vysniu dzemo...ir dar nevisai pigiai


  • lilija 2011-07-16 17:12

    taip ir vasaros nepamatysi,diena ir nakti uogenes darysi


  • Puiku 2011-06-27 09:12

    Kad čia NUSIPAISTYTA į lankas. kas per sirupas iš stiklinės vandens ir kg cukraus? Ar nepamokytumei kaip virti uogienę savaitę laiko?


  • as 2009-09-22 11:45

    as verdu visai paprastai,uzpilu cukrum ,palaikau per nakti ir isverdu,cukraus dedu 1:1


  • T 2009-08-22 10:42

    PFFFFFF


  • pantera 2009-08-01 17:47


    o paprasčiau negalima?


Daugiau receptų