Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suktukai su varške
- Įdaryti artišokai
- Dideli Guliverio pirštai
- Karštos bandelės
- Gardūs vištienos piršteliai
- Buritos (burritos)
- Dešriukai
- Įdaryti svogūnai itališkai
- Įdaryti piepagrybiai
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
- Aštrios krevetės grilyje
- Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
- Česnakiniai šonkauliukai
- Žuvis apelsinų puodelyje
- Pikantiški sumuštiniai
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Įdaryti pievagrybiai
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai