Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Zarangollo Murciano – tai ispaniškas cukinijų, bulvių ir kiaušinių patiekalas kilęs iš Mursijos regiono. Patiekalo paruošimui Jums prireiks vos keleto ingredientų, o Zarangollo Murciano – tai ispaniškas cukinijų, bulvių ir kiaušinių patiekalas kilęs iš Mursijos regiono. Patiekalo paruošimui Jums prireiks vos keleto ingredientų, o skonis tikrai nustebins! Zarangollo gali būti ir kaip užkandis (isp. tapa), ir kaip garnyras prie kitų patiekalų. Man asmeniškai zarangollo skaniausia valgyti vieną arba su paskrudinto česnakinio batono riekelėmis. Ispanijoje zarangollo dažniausiai patiekiamas kaip užkandis (isp. tapa) prie alaus ar vyno. Šis patiekalas puikiai tinka ne tik vegetarams, bet jį labai lengvai galima pritaikyti ir veganams – paprasčiausiai gamyboje nenaudojant kiaušinių. (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas mažoji cukinija (žalia nedidelė)
2 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
2 vienetai kiaušiniai
1 vienetas svogūnai (vidutinio dydžio)
6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek saulėgrąžų aliejus (bulvių kepimui)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves nulupame, supjaustome plonais griežinėliais.
Keptuvėje įkaitiname pakankamai saulėgrąžų aliejaus, kad apsemtų bulves. Sudedame bulves į keptuvę ir kepiname ant silpnos ugnies, kol bulvės suminkštėja. Nereikia, kad bulvės apskrustų. Po to bulves sudedame į sietelį, kad nuvarvėtų aliejus.
2.
Svogūną nulupame, perpjauname perpus ir supjaustome juostelėmis. Cukiniją susmulkiname plonais griežinėliais.
3.
Kiaušinius suplakame su žiupsneliu druskos.
4.
Keptuvėje įkaitiname 6 valg. š. alyvuogių aliejaus, sudedame svogūnus, cukiniją ir kepiname ant silpnos ugnies, kol svogūnas ir cukinija suminkštėja (~20 min), pagardiname druska. Tada sudedame bulves, išmaišome, užpilame kiaušinių plakiniu ir lėtai maišome, kol kiaušinis iškepa. Jei reikia, papildomai įdedame druskos. Patiekiame su paskrudinto batono riekelėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Zarangollo Murciano – tai ispaniškas cukinijų, bulvių ir kiaušinių patiekalas kilęs iš Mursijos regiono. Patiekalo paruošimui Jums prireiks vos keleto ingredientų, o ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Bulves nulupame, supjaustome plonais griežinėliais.
    Keptuvėje įkaitiname pakankamai saulėgrąžų aliejaus, kad apsemtų bulves. Sudedame bulves į keptuvę ir kepiname ant silpnos ugnies, kol bulvės suminkštėja. Nereikia, kad bulvės apskrustų. Po to bulves sudedame į sietelį, kad nuvarvėtų aliejus.

  2. Svogūną nulupame, perpjauname perpus ir supjaustome juostelėmis. Cukiniją susmulkiname plonais griežinėliais.

  3. Kiaušinius suplakame su žiupsneliu druskos.

  4. Keptuvėje įkaitiname 6 valg. š. alyvuogių aliejaus, sudedame svogūnus, cukiniją ir kepiname ant silpnos ugnies, kol svogūnas ir cukinija suminkštėja (~20 min), pagardiname druska. Tada sudedame bulves, išmaišome, užpilame kiaušinių plakiniu ir lėtai maišome, kol kiaušinis iškepa. Jei reikia, papildomai įdedame druskos. Patiekiame su paskrudinto batono riekelėmis.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų