500 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Sudėkite į grybus miltus, krakmolą, pipirus ir druską ir viską išmaišykite.
Paimkite šiek tiek gautos masės, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorai tešloje
- Vištienos file kepsnys
- Spageti su alyvuogėmis
- Grybų omletas
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Vištienos užkepėlė
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Įdarytos kaliaropės
- Svogūnų pyragas
- Mėtiniai varškėčiai
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
- Sklindžiai su spirgais
- Krevečių užkepėlė
- Morkų troškinys su vištiena
- Kepti kotletai su moliūgais
- Kepta stinta
- Kukurūzų apkepas
- Ryžių kepsneliai
- Kotletukai be mėsos
Naminiai grybų kotletai
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Džiūvėsėliai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumalkite grybus. Pakepinkite juos su svogūnu.
Sudėkite į grybus miltus, krakmolą, pipirus ir druską ir viską išmaišykite.
Paimkite šiek tiek gautos masės, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje.
Komentarai (6)
-
Marius
2014-12-30 16:11
Visai nieko, gal tik daugiau apkepinti reikejo ))
-
October
2011-07-14 13:35
Kokius grybus reikia naudoti?
-
laura
2011-04-03 11:59
visai skaniai atrodo :-) :-)
-
vaidukeand
2011-03-10 16:40
na skanus tikrai,daznai pati darau tokius.. :-)
-
monika
2011-03-04 13:15
kas per vireja ???????????????????????
Kur proporcijos, gerbiamoji?
-
ramute
2011-02-28 13:53
as pirmiausia pakepinu grybus kartu su svogunais,o kai truputi pravesta,tada sumalu.man patinka toks valgis.