Mėtiniai varškėčiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
300 gramų varškė
3 valgomieji šaukštai mėta (smulkinti lapeliai)
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
5 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Sumaišykite visus produktus – tik be miltų. Tada įmaišykite 3-4 šaukštus miltų.

Imti tešlą šaukštu, apibarstyti miltais ir rankomis suformuoti varškėtį.
Kepti aliejuje ant silpnos ugnies.

Patiekite su pagardinta cukrumi grietine, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.

Labai malonus mėtų aromatas ir ypatingas varškėčių skonis.

Skanaus! :)

Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalio virtuvė“ (2011 m. kovas Nr. 3 (84)) su mano pakeitimais ir papildymais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mėtiniai varškėčiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sumaišykite visus produktus – tik be miltų. Tada įmaišykite 3-4 šaukštus miltų.

Imti tešlą šaukštu, apibarstyti miltais ir rankomis suformuoti varškėtį.
Kepti aliejuje ant silpnos ugnies.

Patiekite su pagardinta cukrumi grietine, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.

Labai malonus mėtų aromatas ir ypatingas varškėčių skonis.

Skanaus! :)

Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalio virtuvė“ (2011 m. kovas Nr. 3 (84)) su mano pakeitimais ir papildymais.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Miglė 2011-03-11 20:20

    Kai skaniai atrodo ; o


Daugiau receptų