1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
300 gramų | varškė |
3 valgomieji šaukštai | mėta (smulkinti lapeliai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Imti tešlą šaukštu, apibarstyti miltais ir rankomis suformuoti varškėtį.
Kepti aliejuje ant silpnos ugnies.
Patiekite su pagardinta cukrumi grietine, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.
Labai malonus mėtų aromatas ir ypatingas varškėčių skonis.
Skanaus! :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalio virtuvė“ (2011 m. kovas Nr. 3 (84)) su mano pakeitimais ir papildymais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepas
- Varškės apkepas su razinomis
- Greitas bulvių apkepas
- Cukinijos su varškės įdaru
- Virtinukai
- Austrijos varškėtis
- Grill sūris
- Margaritos varškės apkepas
- Virtinukai su sūriu
- Gardus varškės apkepas
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Mėtiniai varškėčiai
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Kiaušinienė su varške
- Varškės apkepas
- Varškės blyneliai
- Kepenėlių kepsneliai
- Varškės apkepas su razinomis
Mėtiniai varškėčiai
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Varškė,
300 gramų -
Mėta, smulkinti lapeliai,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumaišykite visus produktus – tik be miltų. Tada įmaišykite 3-4 šaukštus miltų.
Imti tešlą šaukštu, apibarstyti miltais ir rankomis suformuoti varškėtį.
Kepti aliejuje ant silpnos ugnies.
Patiekite su pagardinta cukrumi grietine, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.
Labai malonus mėtų aromatas ir ypatingas varškėčių skonis.
Skanaus! :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalio virtuvė“ (2011 m. kovas Nr. 3 (84)) su mano pakeitimais ir papildymais.
Komentarai (2)
-
Miglė
2011-03-11 20:20
Kai skaniai atrodo ; o