Sumaišykite visus produktus – tik be miltų. Tada įmaišykite 3-4 šaukštus miltų.
Imti tešlą šaukštu, apibarstyti miltais ir rankomis suformuoti varškėtį.
Kepti aliejuje ant silpnos ugnies.
Patiekite su pagardinta cukrumi grietine, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.
Labai malonus mėtų aromatas ir ypatingas varškėčių skonis.
Skanaus! :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalio virtuvė“ (2011 m. kovas Nr. 3 (84)) su mano pakeitimais ir papildymais.
Mėtiniai varškėčiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 300 gramų | varškė |
| 3 valgomieji šaukštai | mėta (smulkinti lapeliai) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
| 5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Dešrelės su įdaru
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Stebuklingas omletas
-
"Ponios cepelinai"
-
Turkiškai pagaminti kiaušiniai
-
Įdarytos cukinijos
-
Varškės apkepas su persikais
-
Sūrio kepsnys
-
Kiaušinienė su pienu
-
Margaritos varškės apkepas
-
Kiaušinienė su varške
-
Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
-
Dvisluoksnis varškės apkepas
-
Greitas omletas
Mėtiniai varškėčiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Varškė,
300 gramų -
Mėta, smulkinti lapeliai,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite visus produktus – tik be miltų. Tada įmaišykite 3-4 šaukštus miltų.
Imti tešlą šaukštu, apibarstyti miltais ir rankomis suformuoti varškėtį.
Kepti aliejuje ant silpnos ugnies.
Patiekite su pagardinta cukrumi grietine, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.
Labai malonus mėtų aromatas ir ypatingas varškėčių skonis.
Skanaus! :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalio virtuvė“ (2011 m. kovas Nr. 3 (84)) su mano pakeitimais ir papildymais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Miglė
2011-03-11 20:20
Kai skaniai atrodo ; o
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
