Tešlai: | ||
3.5 stiklinės | miltai | |
1.5 stiklinės | vanduo (šiltas) | |
7 gramai | mielės (sausos) | |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) | |
šiek tiek | pomidorų padažas ( (naudoju su pomidorų gabaliukais)) | |
šiek tiek | prieskoniai (SANTA MARIA picai) | |
šiek tiek | pievagrybiai | |
šiek tiek | dešra (Saliamis) | |
šiek tiek | sūris (tarkuotas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krevečių ir šoninės iešmeliai
- Sauliaus kibinai
- Švelnūs suktinukai
- Paprastas burgeris
- Žirnių ankščių užkandis
- Keptos krevetės
- Gardžios duonos lazdelės
- Kepti aguročiai su slyvomis
- SPELTOS pica
- Keksiukiniai pusryčiai
- Gėlytės
- Karaimų kibinai
- Aštrus krevečių užkandis
- Stirnienos vyniotiniai
- Vegetariškos picutės
- Vištienos file užkandis
- Egzotiškos Tortilijos
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Omletas
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Mini picos su majonezu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
3.5 stiklinės -
Vanduo, šiltas,
1.5 stiklinės -
Mielės, sausos,
7 gramai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Majonezas, VILNIUS
- Pomidorų padažas, (naudoju su pomidorų gabaliukais)
- Prieskoniai, SANTA MARIA picai
- Pievagrybiai
- Dešra, Saliamis
- Sūris, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mielių miltelius ištirpinti vandenyje, palikti 5 – 10 minučių. Miltus persijoti, padaryti viduryje duobutę, supilti paruoštas mieles, aliejų bei druską, tešlą gerai suminkyti, suformuoti rutuliuką, įdėti į dubenį, uždengti šluoste bei palikti šiltoje vietoje apie 1,5 val. kad iškiltų. Man visą šitą darbą padaro duonkepė. Kol tešla kyla pasiruošti tai ką dėsite ant picos: smulkiai sutarkuoti sūrį, susmulkinti pievagrybius, saliamį. tešlą iškočioti, su stikline išspausti vienodo dydžio apskritimus, dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kiekvieną pagrindą aptepti pomidorų padažo ir majonezo mišiniu, pabarstyti picos prieskoniais, berti smulkintus pievagrybius, saliamį ir šauti į orkaitę 180 laipsnių ir kepti kelias minutes, tuomet ištraukus apibarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti, kol sūris gražiai išsilydys. Tinka ir šaltiems užkandžiams. Skanaus!