Kepenėlių tortas
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1.5 kilogramo jautiena ((kepenėlės))
2 vienetai kiaušiniai
5 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
5 galvos svogūnai
3 vienetai morkos (didelės)
150 gramų pomidorų padažas
200 gramų majonezas
1 galva česnakai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kepenėlės kartu su 2 svogūnais permalti per mėsmalę, įmušti kiaušinius, įberti miltus, druską, pipirus ir viską išmaišyti.
2.
Iš šios masės kepti blynus (kaip lietinius).
3.
Majonezą sumaišyti kartu su grietine ir su pomidorų padažu, išspausti česnaką ir viską sumaišyti.
4.
Likusius svogūnus pakepinti kartu su morkomis.
5.
Formuojam torta: ant lekštės dedam1 kepenėlių blyną, užtepam jau padarytu padažų, o ant padažo dedam kepintus svogūnus su morkomis. Ir taip sluoksniuojame visus blynus.
6.
Papuošiame virtais kiaušiniais, čeri pomidoriukais ir žalumynais . Torto kraštus aplipdome likusiom morkom su svogūnais. Galima apibarstyti sezamo sėklomis(papuošimas priklauso nuo jūsų skonio). Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepenėlių tortas

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kepenėlės kartu su 2 svogūnais permalti per mėsmalę, įmušti kiaušinius, įberti miltus, druską, pipirus ir viską išmaišyti.

  2. Iš šios masės kepti blynus (kaip lietinius).

  3. Majonezą sumaišyti kartu su grietine ir su pomidorų padažu, išspausti česnaką ir viską sumaišyti.

  4. Likusius svogūnus pakepinti kartu su morkomis.

  5. Formuojam torta: ant lekštės dedam1 kepenėlių blyną, užtepam jau padarytu padažų, o ant padažo dedam kepintus svogūnus su morkomis. Ir taip sluoksniuojame visus blynus.

  6. Papuošiame virtais kiaušiniais, čeri pomidoriukais ir žalumynais . Torto kraštus aplipdome likusiom morkom su svogūnais. Galima apibarstyti sezamo sėklomis(papuošimas priklauso nuo jūsų skonio). Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų