500 gramų | varškė (ar varškės sūris) |
150 gramų | grietinėlės, 35% |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 stiklinė | juodieji serbentai (trinti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kavos ir ledų desertas
- Vaisiniai ežiukai
- Žiemos skanumynas
- Vaisinis kremas
- Šokoladiniai ledai
- Aistės jogurto pyragas
- Bananų šerbetas
- Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
- Kuskuso desertas
- Vasariški pusryčiai
- Uogų jogurtas
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Aguonų sūris su razinomis
- Naminis natūralus jogurtas
- Braškių desertas su pienu ir augaline žele
- Ledai su migdolais
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Avietinė pasaka
- Gaivus varškės desertas
- Mascarpone pyragaičiai
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Varškė, ar varškės sūris,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji serbentai, trinti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Varškę (jei varškės sūris,tai pertriname arba sumalame) lengvai sumaigyti.
Grietinėlę išplakti su cukrumi,citrinų sultimis ir vanilės cukrumi.
Į varškę dalimis dėti grietinėlę ir išmaišyti.
Į vidurį lėkštės dėti varškės masę(jei skystoka,galima truputį palaikyti šaldytuve).Aplink dėti trintus juodus serbentus. Galima dėti maltas mėlynes su cukrumi,braškes,skonio dalykas. Jei turime formeles desertui,galima jas perpilti šaltu vandeniu,pridėti varškės masės ir suspausti.Susiformuoja įvairios formos figūros.
Komentarai (2)
-
ugne
2015-03-05 19:09
ne auga dabar braskes bet attrodo skanei