Desertinė avižinė košė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | avižinių dribsnių |
1 vienetas | obuoliai arba bananai |
šiek tiek | riešutai (graikiniai ir pekano) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | sirupas (arba kondensuotas pienas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kiek pasūdytame vandenyje išvirti avižinę košę ir smulkintuvu sutrinti.
2.
Į stiklinę dėti pjaustytus bananus ar obuolius (apibarstytus ruduoju cukrumi ir cinamonu), dėti sluoksnį košės,o tada vėl sluoksnį bananų ar obuolių ir vėl košės.
3.
Viršų aplieti kondensuotu pienu ar sirupu ir pabarstyti riešutais, cinamonu.
Paprasta, sveika ir labai skanu :)
Paprasta, sveika ir labai skanu :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
- Ananasų kukuliukai
- Gaivus varškės desertas su vaisiais
- Vaflių tortas
- Abrikosų šerbetas
- Aviečių sulčių drebučiai
- Rabarbarų drebučiai
- Karštos bulvių salotos
- Citrininis tiramisu
- Arvydo ananasų desertas
- Grietinėlė su braškėmis
- Vasariškas desertas
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Tinginys
- Varškės desertas
- Šokoladinis desertas
- Jogurto ledai
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Labai skani braškių sriuba
- Varškės sufle su vaisiais
Desertinė avižinė košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avižiniai dribsniai,
1 stiklinė -
Obuoliai arba bananai,
1 vienetas - Riešutai, graikiniai ir pekano
-
Cukrus, rudas,
2 valgomieji šaukštai -
Sirupas, arba kondensuotas pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiek pasūdytame vandenyje išvirti avižinę košę ir smulkintuvu sutrinti.
Į stiklinę dėti pjaustytus bananus ar obuolius (apibarstytus ruduoju cukrumi ir cinamonu), dėti sluoksnį košės,o tada vėl sluoksnį bananų ar obuolių ir vėl košės.
Viršų aplieti kondensuotu pienu ar sirupu ir pabarstyti riešutais, cinamonu.
Paprasta, sveika ir labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ema
2017-03-20 18:55
Labai skanu patiko visiems
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...