
Gaivus desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 pakeliai | želė (skirtingų skonių) | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
200 gramų | varškė | |
100 gramų | jogurtas | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | apelsinų | |
šiek tiek | braškės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Skirtingų spalvų žele paruošiam pagal nurodymus ant pakuotės ir padedam šaltai, kad sustingtų. Varškę išmaišome su jogurtu, paskaniname cukrumi. Sustingusią želę supjaustome gabaliukais ir sluoksniuojam su varškės kremu desertinėse taurėse. Puošiame vaisiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Alaus Margarita
-
Alaus ir putojančio vyno kokteilis
-
Alaus gėrimas
-
Totorių duona
-
Imbierinis alaus kokteilis
-
Alaus ir romo kokteilis "Draugystė"
-
Vasariškas alaus kokteilis
-
Bobutės duonos alus
-
Šviesaus alaus kokteilis
-
Alaus kokteilis "Šendi" (Shandy)
-
Baltarusiškas medus
-
Lašišos šašlykas
-
Alaus kokteilis
-
Moteriškas kokteilis
-
Alaus kokteilis
-
Šampaninis alaus kokteilis
-
Putojančio vyno ir alaus kokteilis
-
Alaus kokteilis su Cola
-
Alaus ir džino kokteilis
-
Apelsininis alaus kokteilis
Gaivus desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė, skirtingų skonių,
2 pakeliai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Varškė,
200 gramų -
Jogurtas,
100 gramų
Gaminimo eiga:
Skirtingų spalvų žele paruošiam pagal nurodymus ant pakuotės ir padedam šaltai, kad sustingtų. Varškę išmaišome su jogurtu, paskaniname cukrumi. Sustingusią želę supjaustome gabaliukais ir sluoksniuojam su varškės kremu desertinėse taurėse. Puošiame vaisiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...