Mėtinis agurkų šerbetas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 3 vienetai | agurkų |
| 6 vienetai | mėta (lapeliai) |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | degtinė |
| 1 | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
2.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
3.
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Desertinė avižinė košė
-
Sūrio desertas
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Pyragas „Sniegas“
-
Varškės desertas su persikais
-
Desertinė varškė
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Dribsniai su vaisiais
-
Juodasis tinginys
-
Kavos ir ledų desertas
-
Citrininis kukis
-
Rabarbarų drebučiai
-
Vyšnių želė
-
Šokoladiniai ledai
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Vafliai su karamele
-
Kukurūzų skanėstas
-
Sausainių tortas
Mėtinis agurkų šerbetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Agurkai,
3 vienetai -
Mėta, lapeliai,
6 vienetai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
