Mėtinis agurkų šerbetas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 3 vienetai | agurkų |
| 6 vienetai | mėta (lapeliai) |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | degtinė |
| 1 | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
2.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
3.
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Ledai su braškėmis
-
Citrininis kukis
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Migdolų nuga
-
Vafliai su karamele
-
Tinginys
-
Šokolado putėsiai
-
Viskio karamelė
-
Želė su varške
-
Juodasis tinginys
-
Gaivus užkandėlis
-
Vaflių tortas
-
Tortas "Mozaika"
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Lukos želė tortas
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Cake pops‘ai
-
Žemuogių grietinėlė
Mėtinis agurkų šerbetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Agurkai,
3 vienetai -
Mėta, lapeliai,
6 vienetai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
