Mėtinis agurkų šerbetas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai | agurkų |
6 vienetai | mėta (lapeliai) |
1 stiklinė | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | medus |
0.5 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | degtinė |
1 | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
2.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
3.
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aušros želė tortas
- Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
- Braškumėlis
- Varškės desertas su vaisiais
- Pieniniai ledai
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Vasariški pusryčiai
- Braškių desertas
- Lukos želė tortas
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Varškės kremas su apelsinais
- Tiramisu
- Varškės desertas
- Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
- Vaisių salotos
- Sausainių gardėsis su varške
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Žele desertas
- Avokadų ir citrinų desertas
- Braškių svajonė
Mėtinis agurkų šerbetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Agurkai,
3 vienetai -
Mėta, lapeliai,
6 vienetai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...