| 15 gramų | želatina |
| 1 skardinė | ananasų (konservuoti) |
| 1 skardinė | persikai ( konservuoti) |
| 1 vienetas | obuoliai |
| šiek tiek | sultys (( iš persikų ir ananasų skardinių)) |
| šiek tiek | vanduo |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisinis kremas
-
Vasariškas desertas
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Varškės desertas
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Pieniniai ledai
-
Vasariškas želė desertas
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Dribsnių kokteilis
-
Viskio karamelė
-
Tortas "Greitukas"
-
Vaisinis desertas
-
Desertine varškė
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Paprastasis pudingas
-
Įdaryti persikai
-
Uogų jogurtas
-
Desertinė varškė
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
Želė su vaisiais
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Želatina,
15 gramų -
Ananasai, konservuoti,
1 skardinė -
Persikai, konservuoti,
1 skardinė -
Obuoliai,
1 vienetas - Sultys, ( iš persikų ir ananasų skardinių)
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Želatiną užmirkome vandenį iki išbrinks. Į dubenį nupilame sultys iš persikų ir ananasų skardinių, praskiedžiame vandenių iki norimo skonio bei kiekio. Formą, kurioje darysite želė sutepti aliejumi. Išbrinkusį želatiną kaitinti ant mažos ugnies iki visiškai ištirps. Ištirpintą želatiną sumaišyti su sultimis, viską perkošti per sietelį. Į formą įpilti tiek sulčių, kad nuo dugno būtu apie 0,5 cm. Įdėti į šaldymo kamerą iki sustings (žiūrėti, kad neužšaltu). Persikų puseles įpjauti juostelėmis ne iki galo ir sudėti apvertus gerąją pusią į apačią ant pirmo sustingusio želė sluoksnio. Iš obuolių išpjauti lapelius ir taipogi sudėti tarp persikų. Užpilti želė (vaisiai turėtu nepilnai pasidengti, neplaukioti jame). Įdėti į šaldymo kamerą iki sustings (žiūrėti, kad neužšaltu). Sudėti ananasų griežinėlius ir įpilti likusią žėlę, uždaryti dangteliu(nebūtina) ir dėti į šaldytuvą iki sustings. Sustingusią želė apversti ant lėkštės.
Komentarai (3)
-
rita
2018-04-24 20:29
; cia 15gr. zelatinos kokiam kiekiui
