
15 gramų | želatina |
1 skardinė | ananasų (konservuoti) |
1 skardinė | persikai ( konservuoti) |
1 vienetas | obuoliai |
šiek tiek | sultys (( iš persikų ir ananasų skardinių)) |
šiek tiek | vanduo |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas varškės tortas
-
Tinginių tinginys
-
Citrinų putėsiai
-
Ledai su braškėmis
-
Tortas "Grietinė"
-
Želiniai kiaušinukai
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Želė "Trispalvė"
-
Labai skani braškių sriuba
-
Ryžių desertas
-
Saldus užkandis
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Gaivus varškės desertas
-
Braškių desertas
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Vasaros desertas
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Pusryčių desertas
Želė su vaisiais

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Želatina,
15 gramų -
Ananasai, konservuoti,
1 skardinė -
Persikai, konservuoti,
1 skardinė -
Obuoliai,
1 vienetas - Sultys, ( iš persikų ir ananasų skardinių)
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Želatiną užmirkome vandenį iki išbrinks. Į dubenį nupilame sultys iš persikų ir ananasų skardinių, praskiedžiame vandenių iki norimo skonio bei kiekio. Formą, kurioje darysite želė sutepti aliejumi. Išbrinkusį želatiną kaitinti ant mažos ugnies iki visiškai ištirps. Ištirpintą želatiną sumaišyti su sultimis, viską perkošti per sietelį. Į formą įpilti tiek sulčių, kad nuo dugno būtu apie 0,5 cm. Įdėti į šaldymo kamerą iki sustings (žiūrėti, kad neužšaltu). Persikų puseles įpjauti juostelėmis ne iki galo ir sudėti apvertus gerąją pusią į apačią ant pirmo sustingusio želė sluoksnio. Iš obuolių išpjauti lapelius ir taipogi sudėti tarp persikų. Užpilti želė (vaisiai turėtu nepilnai pasidengti, neplaukioti jame). Įdėti į šaldymo kamerą iki sustings (žiūrėti, kad neužšaltu). Sudėti ananasų griežinėlius ir įpilti likusią žėlę, uždaryti dangteliu(nebūtina) ir dėti į šaldytuvą iki sustings. Sustingusią želė apversti ant lėkštės.
Komentarai (3)
-
rita
2018-04-24 20:29
; cia 15gr. zelatinos kokiam kiekiui