
15 gramų | želatina |
1 skardinė | ananasų (konservuoti) |
1 skardinė | persikai ( konservuoti) |
1 vienetas | obuoliai |
šiek tiek | sultys (( iš persikų ir ananasų skardinių)) |
šiek tiek | vanduo |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus užkandėlis
-
Sveikuolių ledai
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Ledų desertas
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Vaisių vėrinukai
-
Desertas "Snieguolė"
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Bananai šokolade
-
Pudingas
-
Želiniai kiaušinukai
-
Kavos ir ledų desertas
-
Dribsnių kokteilis
-
Braškių desertas
-
Vaisių salotos
-
Sūrio desertas
-
Vasariškas desertas
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
Želė su vaisiais

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Želatina,
15 gramų -
Ananasai, konservuoti,
1 skardinė -
Persikai, konservuoti,
1 skardinė -
Obuoliai,
1 vienetas - Sultys, ( iš persikų ir ananasų skardinių)
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Želatiną užmirkome vandenį iki išbrinks. Į dubenį nupilame sultys iš persikų ir ananasų skardinių, praskiedžiame vandenių iki norimo skonio bei kiekio. Formą, kurioje darysite želė sutepti aliejumi. Išbrinkusį želatiną kaitinti ant mažos ugnies iki visiškai ištirps. Ištirpintą želatiną sumaišyti su sultimis, viską perkošti per sietelį. Į formą įpilti tiek sulčių, kad nuo dugno būtu apie 0,5 cm. Įdėti į šaldymo kamerą iki sustings (žiūrėti, kad neužšaltu). Persikų puseles įpjauti juostelėmis ne iki galo ir sudėti apvertus gerąją pusią į apačią ant pirmo sustingusio želė sluoksnio. Iš obuolių išpjauti lapelius ir taipogi sudėti tarp persikų. Užpilti želė (vaisiai turėtu nepilnai pasidengti, neplaukioti jame). Įdėti į šaldymo kamerą iki sustings (žiūrėti, kad neužšaltu). Sudėti ananasų griežinėlius ir įpilti likusią žėlę, uždaryti dangteliu(nebūtina) ir dėti į šaldytuvą iki sustings. Sustingusią želė apversti ant lėkštės.
Komentarai (3)
-
rita
2018-04-24 20:29
; cia 15gr. zelatinos kokiam kiekiui