Į verdantį vandenį suberti manų kruopas, maišant 2 min. pakaitinti ant nedidelės ugnies, nukelti ir 10-15 min. laikyti uždengus.
Trynius ištrinti su cukrumi, baltymus išplakti atskirai.
Energingai įmaišyti paeiliui citrinos žievelę, trynius, baltymus.
Labai gerai suplakti, įmaišyti sultis.
Tai vokiečių ir Pabaltijo virtuvių saldus ir sotus patiekalas, tiekiamas dažniausiai pusryčiams. Gaminamas iš manų kruopų, pieno (grietinėlės), kiaušinių, cukraus ir kokių nors rūgščių sulčių arba citrinų, serbentų, spanguolių kisieliaus. Skirtingai nuo košių, bubertas ne verdamas, o tik užvirinamas. Jis maistingesnis už košę.
Vokiškas bubertas
INGREDIENTAI:
| 0.75 stiklinės | manų kruopos |
| 0.5 litro | pienas |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 10 valgomųjų šaukštų | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinos (žievelė) |
| 1 stiklinė | kisielius |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikiškos bulvės
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Skani manų košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Obuolių košė
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Bulvių košė su varške
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Manų košė su riešutais
-
Kepti obuoliai
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Rabarbarų tyrė
-
Bulviškienė
-
Ryžių košė su cukinija
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Manų košės kukuliai
-
Kepti ryžiai
-
Skani grikių košė
Vokiškas bubertas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Manų kruopos,
3/4 stiklinės -
Pienas,
0.5 litro -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
10 valgomųjų šaukštų -
Citrinos, žievelė,
1 arbatinis šaukštelis -
Kisielius,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberti manų kruopas, maišant 2 min. pakaitinti ant nedidelės ugnies, nukelti ir 10-15 min. laikyti uždengus.
Trynius ištrinti su cukrumi, baltymus išplakti atskirai.
Energingai įmaišyti paeiliui citrinos žievelę, trynius, baltymus.
Labai gerai suplakti, įmaišyti sultis.
Tai vokiečių ir Pabaltijo virtuvių saldus ir sotus patiekalas, tiekiamas dažniausiai pusryčiams. Gaminamas iš manų kruopų, pieno (grietinėlės), kiaušinių, cukraus ir kokių nors rūgščių sulčių arba citrinų, serbentų, spanguolių kisieliaus. Skirtingai nuo košių, bubertas ne verdamas, o tik užvirinamas. Jis maistingesnis už košę.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Asta
2013-02-12 02:12
Kol kas Vokietijoje gyvenama manu kruopu neradau :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
